sâmbătă, 22 august 2015

Hoții pedeliști, pesediști și udemeriști care furau pentru retardatul lui Florea sunt aproape la jumătate cât furau unii la Timișoara!



Hoții pedeliști, pesediști și udemeriști care furau pentru retardatul lui Florea sunt aproape la jumătate cât furau unii la Timișoara!
Pentru că DNA se face că nu găsește cum scursurile lui Florea, bandiții din executiv și legislativ, livrau premierea fotbaliștilor la sfârșit de an. Dedicație pentru FCM-ul retardatului lui Florea, mafie românească care a prosperat  cu unealta mega-hoțului etnic suprem din primărie. DNA cu madam Curcă nu a mișcat un deget?!
DNA, banditul mare PDL Mureș și-a tras loc în campanie de la primar PDL de Sânnicolau Mare și pentru ca retardatul lui agramat din PDL să umfle banii, jigodiile au dat mită prin zdreanța Țerbea, pușcăriașul lui Florea a cerut dezafilierea Craiovei, bandiții PDL cu Joma au tras sforile pentru a aranja obligațiile lui Mititelu, banditul cretinoid al lui Florea și-a făcut și el campanie electorală pe fotbalul pe neamuri, din banii publici pe scursura cu cătanele la notarul cu care controlează presa pupincuristă și șantajată cu chirii, diplome, angajări de inși cu ochi albaștri și mese, bandiții PDL Mureș au șantajat UDMR și alți neterminați cu afaceri pe primărie pentru a vota hoția un milion de euro pentru retardatul lui Florea.
 Ceilalți borfași  PDL cu sportul nu sunt anchetați de DNA pentru milioanele de euro primite cadou de la mafiotul etnic numărul 1 al Târgu-Mureșului!  Să votați bine, orice scursură etnică, orice bandit care se dă român și fură cum respiră și să lăsați retardații cu neamurile proaste să vă conducă cluburile pe banii publici.  Atenție, DNA, bandiții  au pus în contract că nu sunt obligați să plătească din banii obținuți din transferuri și sectanții nu își plăteau nici  obligațiile la stat!
 GSP zicere:
Bombă în fotbalul românesc! Numele unor jucători de națională apar într-un dosar de la DNA
         


Sambata, 22 August, 12:12

Numele lui Costel Pantilimon, Ianis Zicu, Alex Bourceanu și alți fotbaliști importanți sînt citate de DNA într-un dosar în care principalul inculpat este Gheorghe Chivorchian, dar mai apar și alte 9 persoane.

Procurorii au dispus trimiterea fostului secretar al FRF în judecată pentru niște fapte din 2008, pe cînd acesta era președinte la Poli Timișoara.

Evz.ro susține că premierea fictivă a fotbaliștilor era un mijloc pentru a justifica mai multe sume cheltuite abuziv. Acești bani erau acordați ilegal de Consiliul Județean Timiș pentru a susține echipa.
Ce se întîmpla de fapt

Gheorghe Chivorchian plătea jucătorii și stafful cu o sumă, însă banii notați pe tabelul nominal erau de două ori mai mulți.

Printre cei care ar fi trebuit să beneficieze de acești bani se numără fotbaliști precum Marian Aliuță, Dan Alexa, Costel Pantilimon, Iulian Tameș, Ianis Zicu și Alex Bourceanu.

Sursa citată susține că DNA menționează că în perioada 2008-2011, CJ Timiș a încălcat în mod repetat prevederile legale și a acordat echipei 9,950,000 lei din bugetul județului, sumă considerată un prejudiciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.