marți, 11 august 2015

Urmăritul penal și dat cu mită de la Coral în EVZ, Maior, se laudă cu asfaltare de 84 de lei metrul pătrat!



Urmăritul penal și dat cu mită de la Coral în EVZ, Maior, se laudă cu asfaltare de 84 de lei metrul pătrat!
Până când DNA va rezolva hoțiile bandiților din PDL Mureș, unii deja cu hoții și pe PFA/ANI,  cu hoții găsite de DNA, poate verificați afacerile de interes ale ăstora: containere pe frații Urdă, parcări Senin, asfaltări de 84 de lei mp, reabilitări termice pe ratații PDL și de camarilă. Atenție, DNA, la angajările bandiților PDL în primărie, atenție la externalizarea serviciilor, pentru că banditul român nu are niciodată limită în orașul în care trepădușii SRI  foști și actuali combat UDMR. Acolo unde se afișează gașca PDL e interesul porcilor PDL într-un oraș controlat de mafia etnică majoritară cu sprijinul minoritarului care primește dedicații sau votează pentru mizerii etnice diversele scursuri inepte ale lui Florea.
Atenție, DNA fără Curcă, la învârtelile lui Cătană, pe Știi TV-ul de propagandă pentru hoții de partid portocaliu și cu Antena șantajabilă cu emisia de la Week-end. Căutați notarul cu care se laudă ăstă că are  presa controlată și verificați cum banii se iau fără să se câștige licitații, cu dedicație pe sclavii din  presă!

O suprafaţă de 460 de metri pătraţi a fost asfaltată la finele acestei săptămâni. Este vorba de strada Evreilor Martiri, de la intersecţia cu Bulevardul Pandurilor. „E o promisiune mai veche pe care am făcut-o cetăţenilor care domiciliază în această zonă. Sigur, în funcţie de solicitări şi de posibilităţile financiare, vom da curs şi altor operaţiuni. Deocamdată, aici s-a făcut treabă bună şi, personal, sunt mulţumit. Sper ca şi locuitorii de aici să fie la fel de mulţumiţi”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior. Precizăm că valoarea lucrărilor se cifrează la suma de 39.000 de lei (TVA inclus), bani de la bugetul local.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.