vineri, 21 august 2015

Urmăriții penal PDL Mureș se plâng de decizii ….politice. DNA, iei escrocii PDL Mureș pentru șantaj la adresa Azomureș?!



Urmăriții penal PDL Mureș se plâng de decizii ….politice. DNA, iei escrocii PDL Mureș pentru șantaj la adresa Azomureș?!
Atenție, DNA fără Curcă. Bandiții PDL Mureș nu s-au plâns de politic atunci când gășcarul lor a fost recompensat cu șefia Azomureșului, când Azomureș sponsoriza gunoaiele de festivaluri și concerte de interes pentru mafia etnică PDL Mureș și atunci când retardații lui Florea plantau copacii din banii publici împreună cu angajații Azomureș! Azo, fă denunț pentru șantaj și caută angajații lui Florea care să demaște mafioții români din primărie pe legea avertizorului public care interzice folosirea bunurilor instituției(casete pe gunoiul cu Știi TV), angajarea porcilor pe PFA de partid sau angajarea rudelor șnapanilor PDL Mureș, folosirea publicității pe Zereș și Cătană pentru reclamă la Florea și la retardatul lui, fă denunț și pentru golăniile cu bani pentru angajații lui Florea, pe pseudo-asociația sportivă a primăriei și poliției locale și caută  scursura  etnică PDL Mureș la campania electorală din banii publici cu autocolante lipite de slugile lui Florea aduse din SRI!
P.S. Azomureș, caută jegurile din biroul de presă, din campania electorală a escrocului și jegurile aduse pentru consiliere retardat al lui Florea.

  În conformitate cu prevederile O.U.G. nr.21/2004, privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu modificările și completările ulterioare, s-a convocat Comitetul local pentru Situații de Urgență al municipiului Tîrgu Mureș. Ședința a avut loc la sediul Primăriei municipiului Tîrgu Mureș, în cursul zilei de joi, 20 august 2015, având pe ordinea de zi două puncte: 1. Analiza situației privind activitatea SC Azomureș SA (se solicită tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul monitorizării factorilor de mediu prezentarea de informări din care să rezulte activitățile desfășurate în îndeplinirea atribuțiilor specifice; Identificarea posibilelor riscuri asociate programului de conformare desfășurat de SC Azomureș SA, respectiv retehnologizarea unor instalații și echipamente și măsurile propuse pentru prevenirea și reducerea riscului de apariție a evenimentelor cu impact asupra sănătății populației și mediului înconjurător); 2. Analiza necesității înștiințării domnului prefect Lucian Goga în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, privind convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Mureș. Ca urmare a ședinței, primarul municipiului a declarat: ”În urma discuțiilor din cadrul Comitetului întrunit astăzi, solicit de urgență depolitizarea organismelor de mediu. Este inacceptabil ca deciziile care vizează cetățenii și sănătatea populației să fie luate din sediile de partid. În urma votului de astăzi, așteptăm până luni, 24 august, ora 16.00, rapoartele membrilor Comitetului, reprezentanți ai instituțiilor abilitate cu atribuții în monitorizarea factorilor de mediu, pentru a înștiința Instituția Prefectului – Jud. Mureș, pe dl. Prefect Lucian Goga, în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Mureș.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.