joi, 13 august 2015

Ce are cultura tradițională și educația artistică cu festivalul pe liberali și pentru băut bere al lui Mora?! Liberalism de Mureș, instituții la comanda politicului odiosCe are cultura tradițională   și educația artistică cu festivalul pe liberali și pentru băut bere al lui Mora?! Liberalism de Mureș, instituții la comanda politicului odios
O instituție subordonată lui Dobre e pe afișul festivalului hameiului din Transilvania! Ce are scula cu prefectura, pardon, cu Consiliul Județean Mureș, știe doar penelistul Dobre, asociat și la afacerea asta cu penelistul Florea, pentru susținerea afacerii… penelistului Akos Mora!  Atenție, DNA, cum se cheltuiesc banii unității administrativ-teritoriale Târgu-Mureș acolo unde banditul  mare PDL/PNL are interes…teritorial!
Dacă derbedeii PNL Mureș găsesc vreo legătură decentă a instituției Centrul județean  pentru cultură tradițională și  educație artistică Mureș cu băutul de bere, concertele Vunk, Bere gratis, X-factor, Miss Hamei, probabil că mâine vom avea vreun festival al avocățeilor sau notarilor cu afaceri eminamente PNL, gen festivalul chiriilor, al căratului apei minerale de către șoferul-slugă de instituție publică sau vreun festival al ipocriziei peneliste, cu dejecția care ți-a sabotat viceprimarii… liberali. DNA ar savura și asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu