joi, 13 august 2015

Ceva mișcare cu premierea bandiților din primărie și CL pentru FCM?!



Ceva mișcare cu premierea bandiților din primărie și CL pentru FCM?!
Pentru bandiții din PDL Mureș, aflați în Primăria Târgu-Mureș și în CL, există dosare și va exista trimitere în judecată. Bandiții care au furat pentru fotbalul retardatului pedelist au, însă, precedent în… premierea pe FCM, puțin după  vremea în care banditul etnic suprem inventa loc de divizie în campania lui electorală, pe borfașul etnic acolit și prostovan.
Pentru DNA, căutați ședința de CL cu premiere, pe motiv că rahații lui Florea și ai retardatului PDL al lui Florea s-au clasat la sfârșitul anului calendaristic pe locurile 1-4, la ultima ședință din an. Banii au fost stabiliți cu nesimțirea etnică a majoritarului și cu complicitatea udemeriștilor, șantajați apoi cu votul pentru rahatul lui Florea, cu statui, fanfare budapestane, bani pentru Peninsula și așa mai departe!
DNA fără Curcă, sute de mii de euro făcuți praf de mafioții români ai PDL, prin scursurile FCM/ASA, pe motiv de tricouri Joma și cupe ale liceelor rămân bani furați  de hoții români?! Atenție, banditul i-a inventat ți pedelistului Borșan cupă, pentru a umfla și acela ceva după ce nevasta i-a fost inventată șefă Casa tineretului, el a fost cadorisit cu dedicații de la șefului lui de partid și gășcarul lui Florea cu apucături italienești a fost inventat șef la Direcția de sport!
Atenție, DNA, 45.000 de lei  cadou pentru subordonații lui Florea, lipitorii de autocolante  în campania banditului etnic pedelist! Caută AS Sindicală a primăriei și poliției locale și caută alte cadouri pentru gașca sereistului Bretfelanus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.