miercuri, 13 iulie 2016

ANI a mai prins un neterminat de Mureș



ANI a mai prins un neterminat de Mureș

Pentru că nu numai retardatul lui Florea pe PFA și primărie e prins, mai sunt și alții escroci.
CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV ȘI PENAL
FEIER DUMITRU, consilier local al comunei Ceuașu de Cîmpie, județul Mureș și fost viceprimar al comunei Ceuașu de Cîmpie, județul Mureș in perioada

2008 - 2016

În perioada exercitării funcției de viceprimar, a semnat acte administrative (referate de necesitate și ordine de plată), ce au produs un folos material (în cuantum de 544.196,98 Lei) pentru fiul său, în baza contractelor comerciale de prestări de servicii și furnizare de produse cu S.C. Trafimex S.R.L. (societate comercială la care fiul său deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator).



În perioada exercitării funcției de viceprimar, a semnat, în baza contractelor comerciale de prestări de servicii și furnizare de produse cu S.C. Trafimex S.R.L. (societate comercială la care fiul său deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator), acte administrative (referate de necesitate si ordine de plată) ce au produs un folos material (în cuantum de 544.196,98 Lei) pentru fiul său.



De asemenea, persoana evaluată a participat la deliberarea și adoptarea de Hotărâri emise de Consiliul local în cadrul cărora nu a anunțat la începutul dezbaterilor interesul personal pe care îl avea și nu s-a abținut de la vot.



Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 70, art. 76 și art. 77 din Legea nr. 161/2003, art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001 şi art. 75 (a) și art. 77 din Legea nr. 393/2004.



Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către FEIER DUMITRU a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.