marți, 5 iulie 2016

Coca-Coca, cupă pe banii ei, la Târgu-Mureș Cupa liceelor, hoție pentru Joma și escrocul lui Florea cu ASA, iar DNA nu trimite mafioții români unde trebuieCoca-Coca, cupă pe banii ei, la Târgu-Mureș Cupa liceelor, hoție pentru Joma și escrocul lui Florea cu ASA, iar DNA nu trimite mafioții români unde trebuie
Pentru că Coca-Cola nu binevoiește să răspundă, ca și cum e rușine să faci o competiție din banii tăi, privați, poate verifică DNA hoția pe bani publici Cupa liceelor, începută cu pedelistul Matei și continuată cu pesedistul cu afaceri în familie cu jegul etnic și penal PDL din primărie.  Banii destinați copiilor nu au ajuns la copii, fapt pentru care nevasta lui Someșan plângea în CL după ei. Atenție, DNA Târgu-Mureș, bastardul din primărie și PNL nu a dat nici bursele de merit la vreme respectivă, porcul etnic dându-le în campania electorală și nici un părinte responsabil nu a trimis gunoiul etnic la DNA pentru furtul banilor datorați copiilor. Orașul în care porcii români zburdă și SRI scrie și lipește în campania scursurii PNL din primărie, pentru ca hoțiile românești să rămână valabile pentru jegurile lui Florea și retardații precum bastardul cu PFA și mită Coral.

Din 510 de echipe din toata tara... cele mai bune au jucat finala Cupei Coca-Cola, in Parcul Tineretului din Bucuresti, la o editie aniversara de 5 ani. Au dat ‪#TotulPentruFotbal, cu multa pasiune... si va invitam sa aruncati o privire in albumul de poze, meciurile au fost spectaculoase!

Ce au insemnat pana acum cei 5 ani de Cupa Coca-Cola?
Peste 28.000 de elevi participanti. 115.000 de minute de pasiune pe teren. Peste 3000 de meciuri disputate si peste 25.000 de goluri. #TotulPentruFotbal


Hoții lui Florea, Cupa liceelor pe 100.000 de euro de furat pentru tricouri Joma. Cupa MCD, 70.000 de lei!Hoții lui Florea, Cupa liceelor pe 100.000 de euro de furat pentru tricouri Joma. Cupa MCD, 70.000 de lei!
Sub nasul DNA și al SRI-ului cu interese și campanie electorală pentru hoțul român din primăria Târgu-Mureș se desfășoară hoția Cupa liceelor. Motiv de umflat banii pe cluburile pedeliștilor și subordonaților bastardului pedelist. Doar 100.000 de euro furați pentru fotbal, prin contract adițional la hoția ASA/FCM! Cum MCD e firmă capitalistă, un concurs sportiv are 70.000 de lei în premii. Hoții lui Florea aruncă 15.000 doar pe locul întâi și fură pentru tricourile Joma! Nimeni în stradă, nici măcar când porcul nu le dă banii elevilor, bani care au venit după ani, săptămâna aceasta! Copii, mergeți la DNA și trimiteți jegurile din PDL la pușcărie! La fel și cu inspectorii școlari PDL și PSD, care sunt șantajați de banditul etnic din primărie!

Dăm startul Olimpiadei Liceelor!
5 discipline sportive: fotbal, handbal, volei, basket şi tenis de masă, peste 3.000 de elevi gata să câştige premiile în valoare de 70.000 de lei puse la bătaie.
Pe locuri, fiţi gata....
Fotografia postată de McDonald's Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu