miercuri, 27 iulie 2016

Noua alocare de bani publici luați pe carnetul hoției de partid pentru ASA-ul cu datorii la stat naște suspiciuni de noi ilegalități din partea găștii de interese trans-etnice Florea- escrocul dovedit Claudiu Maior -consilieriNoua alocare de bani publici  luați pe carnetul hoției de partid pentru ASA-ul cu datorii la stat naște suspiciuni de noi ilegalități din partea găștii de interese trans-etnice Florea-escrocul dovedit Claudiu Maior- consilieri
Cel care a scris despre dosarul de insolvență ASA cu amănunte excelente, adică Dan Scarlat, vine cu niște păreri despre ce se pregătește pentru ședința de mâine. Până atunci, recapitulăm: bandiții lui Florea și inclusiv el sunt trimiși în judecatăîn Harghita, pentru milionul de euro și ceva dat retardatului cu PFA și datorii la stat pe club, consilierii locali care au votat (minus Ciotlăuș și Pui) pentru mafiot au fost cercetați pentru complicitate și apoi scoși din acest statut, SRI rămâne cu  înregistrările făcute mafioților în dosarul care se judecă în Harghita, iar DNA nu zice încă nimic despre hoția Cupa liceelor, cu o sută de mii de euro cheltuiți în folosul lui Joma și prietenarul mafiotului și nici despre banii furați elevilor (sumă deloc neglijabilă, locul 1 fiind oficial anunțat cu 15.000 de lei, bani furați de borfașii lui Florea și scursura de organizator, cu Someșan consiliera și nevasta șefului IȘJ Mureș cerând în ședință de CL să se dea și banii, pentru că diplomele nu încălzesc pe nimeni. Așadar, DNA, decontări fictive pe Cupa presei pentru Luca și Joma, furtul sumelor destinate premierii, destule motive ca bastarzii români să ajungă după gratii, împreună cu leprele care au profitat de dedicație și hoția românească.
Iar pe Dan Scarlat îl citiți aici:Supervizor.ro. Recomandat!E chiar tare chestia asta: dosarul ASA e pentru finantarea ilegala a echipei, dar primaria continua sa dea bani!
Probabil au gasit o portita in lege sau asa cred ei, primarul si consilierii.

La Iasi, exista o smecherie - finantarea sportului local, tot in baza unei hotarari de CL. Peste 90% din bani se dau la fotbal si restul catorva cluburi. Pana acum, nu au arestat pe nimeni pentru asta. Cred ca asa se va face si la Targu Mures.

Daca e legal sau nu, probabil o sa se stabileasca peste cativa ani, cand banii nu vor mai putea fi recuperati. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu