vineri, 1 iulie 2016

Bandiții lui Florea au pus de picnic pentru pensionari, pentru imaginea scursurilor penaleBandiții lui Florea au pus de picnic pentru pensionari, pentru imaginea scursurilor penale

Borfașii penali, jegurile PNL cu mită Musgociu și Coral, zicere. Probabil că borfașii s-au le-au promis și alte cadouri pensionarilor, pentru ca trogloditul lui Florea să deconteze transport fără număr la Viena sau mai aproape, cum ar zice doamna Clara.
Ziua de joi, 30 iunie a.c. a fost marcată de către pensionarii târgumureşeni, membri ai filialei locale a Uniunii Generale a Pensionarilor din România, prin organizarea unui picnic la Platoul Corneşti, manifestare la care a participat consilierul primarului, Claudiu Maior.

În alocuţiunea sa, Claudiu Maior a subliniat bunele relaţii existente între reprezentanţii administraţiei publice locale şi membrii filialei care – după cum sublinia dna Kovacs Irma, preşedinta UGPR- Mureş – au găsit întotdeauna înţelegere şi sprijin din partea autorităţilor, în rezolvarea problemelor  cu care se confruntă.

Veselia, voia bună, relaxarea au constituit „cuvintele de ordine" ale unei zile petrecute la iarbă verde, într-o atmosferă destinsă, neconvenţională, prietenească.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu