vineri, 29 iulie 2016

Fiori reci pentru bandiții lui Florea, pentru el, retardatul cu fotbalul și slugile inepte din CL



Fiori reci pentru bandiții lui Florea, pentru el,  retardatul cu fotbalul și slugile inepte din CL
Încă puțin și putem avea și în Harghita sentință pentru hoția lui Florea, Maior și restul borfașilor români și maghiari, hoție pentru retardatul sectant pe persoană fizică, cu probele SRI încă la dosar, ceea ce e ironie pentru banditul etnic angajator de scursuri și bețivani SRI.
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost condamnat la 15 ani de închisoare, pedeapsa fiind rezultatul contopirii actualei condamnări cu cea în care este în prezent încarcerat, decizia Curţii de Apel Bucureşti nefiind definitivă.
13.305.000 lei, reprezentand plati nerambursabile din fonduri publice catre asociatii si cluburi sportive; finantarea si platile au fost efectuate numai in baza hotararilor CJ Constanta (institutie condusa de invinuit), cu incalcarea flagranta a prevederilor Legii nr. 350/2005 care reglementeaza regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati non-profit de interes general si a prevederilor Legii nr. 69/2000 a Educatiei fizice si Sportului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.