vineri, 1 iulie 2016

Bandiții lui Florea care nu știu ce e arborarea în bernă și dimensiunile drapelului național vorbesc de drapel. Glume de la borfașii penali români și sereiștii din dotare, celebrii lipitorii de autocolante în campania gunoiului etnic




Bandiții lui Florea care nu știu ce e arborarea în bernă și dimensiunile drapelului național vorbesc de drapel. Glume de la borfașii penali români și sereiștii din dotare, celebrii lipitorii de autocolante în campania gunoiului etnic


Tricolor care nu simbolizează  drapelul național!
Nu doar la Târgu-Mureș găsiți borfași care habar nu au ce acela drapel național și spânzură orice cârpă în 3 culori pe post de drapel, la instituții publice sau în fața instituțiilor publice. Ratații ăștia nu știu să citească o lege și să aplice ce scrie acolo, dovadă că sunt doar proști, de regulă proști etnici. Pe lângă proștii de bugetari amintiți mai există unii de la firme private, care nu au habar în ce ordine sunt culorile pe steagul României, făcând eterna gafă cu roșu-galben-albastru! E chiar atât de greu, români, să citiți o lege și să vă prindeți care e alternanța culorilor?!


Primarul municipiului Tîrgu Mureş, dr. Dorin Florea, alături de oficialităţi ale judeţului Mureş a participat duminică, 26 iunie, în Piaţa Victoriei la evenimentele dedicate Zilei Drapelului Naţional. În alocuţiunea sa, primarul municipiului Tîrgu Mureş, Dorin Florea, a adresat celor prezenţi un îndemn la respecarea valorilor şi simbolurilor naţionale:

„Într-o ţară care doreşte să-şi câştige demnitatea, un popor care într-adevăr vrea să-şi respecte simbolurile naţionale, consider că trebuie organizate manifestări dedicate drapelului României. Din păcate, prea mulţi folosesc drapelul României din făţărnicie, în cadrul unor manifestări mediocre, care încearcă prin folosirea simbolurilor să maculeze aproape orice. În acest context, nu avem altă şansă decât să ne identificăm un drum al valorilor şi al armoniei. Experienţele istoriei şi Europei demonstrează că România are nevoie de a-şi găsi acest drum. Şi atunci, vă garantez că tricolorul românesc va fi tot timpul simţit în suflet. Suntem datori, să ne amintim astăzi de marele patriot român, Constantin Romanu Vivu, cel care a purtat prima oară drapelul României, în secolul al XIX-lea, în acele momente dificile ale vremurilor de atunci. Acum e simplu. Din nefericire, Constantin Romanu Vivu nu are nici acum un bust sau un monument în Tîrgu Mureş. Dar vă promit că va fi realizat în cel mai scurt timp! La fel îmi doresc să văd că reprezentanţii Consiliului Judeţean Mureş şi ai Prefecturii, vor lua decizia să arboreze drapelul României pe clădirea Palatului Administrativ, nu aplicat, ci aşa cum stă pe clădirea Primăriei Tîrgu Mureş, sus, ca un veritabil simbol al României, de care trebuie să fim mândri şi pe care trebuie să-l onorăm prin fapte. Vă mulţumesc  mult, să vă dea Dumnezeu sănătate şi noroc!".

Ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Naţional prin în mai 1998 fiind instituită pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, când Guvernul revoluţionar a decretat ca Tricolorul - roşu, galben şi albastru - să reprezinte steagul naţional al tuturor românilor.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.