luni, 18 iulie 2016

Bandiții lui Florea continuă afacerile etnice pe condamnatul Sala



Bandiții lui Florea continuă afacerile etnice pe condamnatul Sala
Pentru viitorii condamnați, cei doi porci etnici din PNL, nici o limită, nici chiar când insul cu dedicație e condamnat definitiv. Darea de mită se potrivește cu luarea de mită a celor doi bandiți cu mite Coral și Musgociu.


Prin decizia penală nr. 3.705 din 14 noiembrie 2012, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatului TĂUTU IOAN, inginer senior la INOCSA INGENIERIA S.L. MADRID - Sucursala Bucureşti, la pedeapsa de 1 an şi 8 luni închisoare în regim de detenţie pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Condamnarea inculpatului SALA PETRICĂ MIHAI, administrator al S.C. ASTOR COM S.R.L., la pedeapsa de 1 an închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Condamnarea inculpatului SALA SILVIU VASILE, director în cadrul S.C. ASTOR COM S.R.L., la pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de încercare de 6 ani, pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni: complicitate la infracţiunea de luare de mită şi complicitate la infracţiunea de dare de mită.

Instanţa a interzis inculpatului Sala Silviu Vasile, timp de 6 ani după executarea pedepsei principale, următoarele drepturi: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie ori de a desfăşura o activitate de natura aceleia de care s-a folosit condamnatul pentru săvârşirea infracţiunii.

Dispune confiscarea specială de la inculpatul Tăutu Ioan a sumei de 12.000 de euro.
Obligă inculpaţii la plata a câte 200 lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.


DEFINITIVĂ

Inculpaţii au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la data de 30 septembrie 2010 (comunicat nr. 391/VIII/3 din 4 octombrie 2010).

Noi locuri de parcare în cartierul Dâmbu Pietros
Marţi, 12 Iulie 2016 14:08 | Imprimare | Email



Marime text:





În aceste zile, echipele de municitori aparţinând SC Astor Com SRL desfăşoară pe strada Bulevardul 1848, cartier Dâmbu Pietros, lucrări de amenajare a parcărilor şi numai. „Am început să amenajăm această parcare, cu trotuarele aferente, precum şi trotuarele pietonale din zonă, în suprafaţă de cca 3.500 de metri pătraţi. Sunt lucrări pentru care am convenit, ca de fiecare dată, cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari şi care se regăsesc în graficul de lucrări al Primăriei. Nu în ultimul rând, se asfaltează şi se vor pune pavaje în parcările din aceste zone", a declarat Florian Moldovan, director al Administrației Domeniului Public.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.