miercuri, 20 iulie 2016

Penalul Florea vă felicită, fără escrocul lui cu mită Coral și hoție pe PFA. Unde a mai ajuns demența etnică a borfașilor liberali!



Penalul Florea vă felicită, fără escrocul lui cu mită Coral și hoție pe PFA. Unde a mai ajuns demența etnică a borfașilor liberali!
Vremurile când cei doi mituiți și borfași liberali erau umanizați prin nevoia de imagine electorală și de furat banii publici - prin banii dați tontălăului intermediar și sinistru, cu…. cătanele șantajabile din ziare și TV -  stau să apună. Doar în dosare și la mitele luate în primărie mai sunt împreună, la fel și prin servicii fictive pentru furat banii în primărie. Totuși, cei doi pot fi legați eventual cu aceleași cătușe. Tribunalul Harghita are soluția și sistemul știe de mitele luate de cei doi borfași, prin sau fără directoare maghiară. O epurare necesară pentru scursurile care au furat în numele românismului, cu borfașii din servicii și nu numai alături. La mulți ani, borfași! Și cu executări!


La mulți ani de Sfântul Ilie!
Marţi, 19 Iulie 2016 14:08 | Imprimare | Email



Marime text:



Cu prilejul sărbătorii Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul, Primăria municipiului Tîrgu Mureş urează tuturor persoanelor care poartă numele de Ilie multă sănătate, pace sufletească şi noroc.

„La Mulţi ani !"



Primar,
Dr. Dorin Florea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.