sâmbătă, 23 iulie 2016

Hoția Filelist rezistă, poliția e în mână cu pirații autohtoni?



Hoția Filelist rezistă, poliția e în mână cu pirații autohtoni?
Se pare că poliția română nu e interesată de fenomen sau e, în cel mai rău caz, mână în mână cu pirații. Probabil cel mai mare site de torenți din România e evitat cu grație de controale, nu se cer mandate, BSA nu se simte ca să solicite apărarea intereselor clientului Microsoft și nu numai, iar mecanismul e simplu. Pirații noștri susțin că serverele sunt în afara țării, dar ei iau taxă în țară pentru amatorii de invitații, titulaturi sau rație. Ușor de identificat, ușor de rezolvat flagrantul. Bine că în alte țări pirații sunt luați cu mascații!
http://www.zf.ro/business-international/omul-din-spatele-siteului-torrent-a-fost-arestat-in-polonia-fiind-vanat-de-americani-15535076
Bărbatul a fost arestat în Polonia pentru distribuirea ilegală a filmelor şi jocurilor video în valoare de un miliard de dolari, scrie Marketwatch.
Artem Vaulin a fost acuzat de încălcarea drepturilor de autor al site-ului Kickass Torrents, al 69-lea cel mai vizitat site de pe Internet. Autorităţile americane i-au închis acestuia contul bancar şi şapte domenii online.

Website-ul Kickass Torrents permite utilizatorilor să împărtăşească sute de milioane de fişiere, finanţându-se prin publicitate. Kickass Torrents are mai mult de 50 de milioane de vizitatori lunar şi produce între 12 şi 22 de milioane de dolari în fiecare an  din publicitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.