joi, 21 iulie 2016

Bandiții Coral cu mită în primăria Târgu-Mureș: pot fi verificați?Bandiții Coral cu mită în primăria Târgu-Mureș: pot fi verificați?
Coral Impex, sponsor pe față al hoților PDL, miluit de bandiții PDL la primării, precum Târgu-Mureș. Bani dați ca mită lui Maior și Kagan, cum scrie EVZ din dosare DNA, percheziție la Kagan, nu la Maior, deși escrocul a dat în calitate de șef de ședință CL două pomeni Coralului, sub mizeria de etichetă taxă…habitat, bani întorși iar la borfașii lui Florea, pe texte precum sponsorizare Iglesias, sponsorizare Zile târgumureșene. Poate verifică DNA Târgu-Mureș nu numai mitele luate de proști, ci și realitatea în teren. Coralul dă din mașini cu fumigene aproape la miezul nopții, lipește niște afișe fără date de identificare, iar momelile arată ca de acum câțiva ani, posibilă dovadă de escrocherie și decontare fictivă pentru bandiții din primărie. DNA, scoși hoții români și maghiari din primărie și ne oferi o sumă a hoției borfașilor și mituitorilor Coral?


Dacă tot nu se mai zice nimic de mita Coral luată de Maior prin Kagan, cum scrie EVZ, amintiți-vă de escrocii care și-au făcut dedicațiile pe viermii PDL!Dacă tot nu se mai zice nimic de mita Coral luată de Maior prin Kagan, cum scrie EVZ, amintiți-vă de escrocii care și-au făcut dedicațiile pe viermii PDL!
De-a lungul unei existente de 20 ani, CORAL IMPEX - firma cu capital privat, integral romanesc – s-a impus pe piata romaneasca prin  prestarea de servicii DDD  în numeroase orase din tara, precum: Cluj-Napoca, Târgu-Mures, Brasov, Oradea, Marghita, Sibiu, Deva, Turda, Alba Iulia, Zalau, Sfântu Gheorghe, Bistrita, Ploiesti, Craiova, Oltenita, Alexandria, Turnu Magurele, Slatina, Caracal, Ramnicu Valcea, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Braila, Tulcea, Zalau, s.a.
Cluj-Napoca, primar Apostu, Boc, PDL.
Târgu-Mureș, primar Florea, PDL.
Brașov, primar Scripcaru, PDL.
Oradea, primar Bolojan, PNL.
Marghita, pedelist primar, din 2012 un udemerist primar.
Sibiu, forumul german.
Deva, PC.
Turda, Tudor Stefanie, PDL.
Alba Iulia, Hava, primar PDL.
Zalău, Căpâlnașiu, fost PDL, acum PNL ins incompatibil la ANI.
Sfântu Gheorghe Antal Árpád András, UDMR.
Bistrița, Ovidiu Crețu, PSD.
Ploiești, fost primar PDL, primarul actual de la USL, Bădescu, care a plecat de la…PDL!
Craiova, Craiolguța USL, înainte Solomon -pușcărie PDL!
Oltenița, Tone, USL.
Alexandria, Drăgușin USL.
Turnu Măgurele, Cuclea, USL.
Slatina, Vâlcov, fost PDL, acum PSD.
Caracal, Ciocăzanu, PSD.
Ramnicu Vîlcea, Gutau, PDL,  Frâncu PNL, condamnat la pușcărie anul acesta,  Ion Gigi Matei interimar, PSD.
Iași, Nichita PSD.
Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, PDL.
Galați, Stan, PNL, care fuge acum  cu mandatul dat de proști pentru a fi liberal, la UNPR, prin migrația aprobată de bandiți.
Brăila, Simionescu, PSD.
Tulcea, Hogea, PDL.
În concluzie, 25 de primării, cu contracte în ultimele două mandate de la 12 pedeliști! Parcă merită să sponsorizezi rahatul acesta de partid, dacă câștigi milioane de euro fără licitații și prin încredințări directe. DNA, verifici?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu