miercuri, 13 iulie 2016

Atenție la cișmelele bandiților lui Florea după afacerea vaporizatoare pentru….alei



Atenție la cișmelele bandiților lui Florea după afacerea vaporizatoare pentru….alei
Cu cei doi bandiți etnici PNL trimiși în judecată, cu mită Coral luată în primăria Târgu-Mureș și cu niște mite la porcii etnici români, atenție la noua afacere probabil tot cu interes etnic și zero licitații de la bastardul PNL.

Tîrgumureşenii care sunt nevoiţi să se deplaseze la ore de vârf, când temperaturile pot atinge la sol cote înalte ce produc discomfort chiar și persoanelor fără probleme de sănătate, sunt rugați să aibă în vedere următoarele:

          Primăria Tîrgu Mureş a amplasat cişmele în cartierele şi punctele importante din oraş.  Astfel, trecătorii se pot hidrata în Piaţa Teatrului, în faţa Primăriei, în zona Cetății medievale, la Grădina Zoologică, la Platoul Corneşti, în parcurile din cartierele Dâmbu Pietros, Mureşeni și Tudor. Mai mult, municipalitatea a montat corturi în care tîrgumureşenii se pot adăposti la umbră, în Piaţa Teatrului şi în zona Primăriei. Medicii recomandă însă, ca persoanele în vârstă, copiii şi cardiacii să evite plimbările prin oraş în zilele caniculare, la orele amiezii.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.