vineri, 1 iulie 2016

Sereistul Bretfelean îi scrie prostiile bolnave lui Florea sau penalul Florea le scrie întreținutului Bretfelean, ins câștigător pe asociații sportive, sindicale și cu excursii în delegații folclorice?



Sereistul Bretfelean îi scrie prostiile bolnave lui Florea sau penalul Florea le scrie întreținutului Bretfelean, ins câștigător pe asociații sportive, sindicale și cu excursii în delegații folclorice?

Sursa foto:Marinela Art blog
Se spune că sereiștii au idei puține și fixe. Valabil și pentru cei zburați de la conducere, pentru încălcarea gravă a statutului SRI, pe motiv lesne de mirosit. Să bem, pardon, pentru penali și sereiști! Cum s-au dat de gol? Prin obsesia pentru…maculat. 
În caz că nu știți, Bretfelean și gașca lui de inepți în uniforme au maculat singuri orașul, prin lipirea de autocolante de inspirație martie 1990 SRI, cu vandalii imaginați de bețivani cum că atacă….orașul și numai banditul de candidat care întreține leprele de români ne poate salva. 
A doua acțiune de maculare a fost tot în campania banditului etnic, cu poliția care se jură pe sfântul pahar că e trează atunci când pretinde că descoperă autocolante în limba maghiară, pe care le știu doar sereiștii respectivi. 
Mizeria cu macularea din a treia campanie a zdrenței nu se pune, nefiind dovedită. Atunci, bandiții români pe care îi bănuiți și dumneavoastră au lipit autocolante ilegale, în culorile Ungariei, cu mesaj în românește cum că UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul. Trist, manipulare jegoasă a scursurilor din SRI care au fost date de gol prin alt amănunt. Proștii au făcut autocolantele exact de dimensiunea celor ale lui Florea și le-au lipit alături. Dovadă că inteligența jegurilor în uniforme și cu duhoare  SRI e doar un mit, proștii nu s-au mai obosit să mai facă un drum pentru a lipi gunoiul, caz închis cu grație de poliția adevărată, care a motivat lipsa de reacție prin imposibilitatea verificării autocolantelor la orice specialist tipograf. 
Revenind, sereistul Bretfe îi scrie tâmpeniile lui Florea sau Florea îi scrie tâmpeniile lui Bretfe? Întrebare retorică! DNA, ia caută succesurile din taberele grecești, taberele de pictură și cei 45.000 de lei cadou pentru pungașii subordonați lichelei, pe motiv AS sindicală a primăriei și poliției locale și cei 45.000 de lei cadou/mită/pomana porcului pentru AS sindicală a primăriei.
 http://florentindeac.blogspot.ro/2016/05/sereistul-de-rahat-al-lui-florea.html
 http://florentindeac.blogspot.ro/2012/06/bretfelean-este-fost-ofiter-sri-si-stie.html

http://florentindeac.blogspot.ro/2016/05/in-caz-ca-banditii-romani-cu.html
Macularea zisă a lui Florea

„Într-o ţară care doreşte să-şi câştige demnitatea, un popor care într-adevăr vrea să-şi respecte simbolurile naţionale, consider că trebuie organizate manifestări dedicate drapelului României. Din păcate, prea mulţi folosesc drapelul României din făţărnicie, în cadrul unor manifestări mediocre, care încearcă prin folosirea simbolurilor să maculeze aproape orice. În acest context, nu avem altă şansă decât să ne identificăm un drum al valorilor şi al armoniei. Experienţele istoriei şi Europei demonstrează că România are nevoie de a-şi găsi acest drum. Şi atunci, vă garantez că tricolorul românesc va fi tot timpul simţit în suflet. Suntem datori, să ne amintim astăzi de marele patriot român, Constantin Romanu Vivu, cel care a purtat prima oară drapelul României, în secolul al XIX-lea, în acele momente dificile ale vremurilor de atunci. Acum e simplu. Din nefericire, Constantin Romanu Vivu nu are nici acum un bust sau un monument în Tîrgu Mureş. Dar vă promit că va fi realizat în cel mai scurt timp! La fel îmi doresc să văd că reprezentanţii Consiliului Judeţean Mureş şi ai Prefecturii, vor lua decizia să arboreze drapelul României pe clădirea Palatului Administrativ, nu aplicat, ci aşa cum stă pe clădirea Primăriei Tîrgu Mureş, sus, ca un veritabil simbol al României, de care trebuie să fim mândri şi pe care trebuie să-l onorăm prin fapte. Vă mulţumesc  mult, să vă dea Dumnezeu sănătate şi noroc!".

Macularea sereistului trimis la plimbare de la SRI Maramureș de către oamenii responsabili

În perioada premergătoare demarării campaniei electorale pentru alegerile locale asistăm la o acţiune concertată de maculare a orașului, prin care persoane neidentificate până în prezent urmăresc să provoace reacţii de ostilitate în rândul târgumureșenilor, în încercarea de a șubrezi armonia interetnică.

Astfel, pe o serie de plăcuţe indicatoare cu nume de străzi din municipiu – cum sunt Matei Corvin și Gheorghe Doja – au fost lipite mesaje în limbile română și maghiară peste denumirea străzii respective, cu textul „Campanie mincinoasă".

Mai mult, zeci de tăbliţe inscripţionate exclusiv în limba maghiară au fost montate pe imobile și garduri situate pe strada Gheorghe Doja, în ciuda faptului că pe artera în cauză Primăria Târgu Mureș a amplasat plăcuţe bilingve în baza  Hotărârii Consiliului Local nr. 1/2014.

Rugăm populaţia municipiului Târgu Mureș să nu se lase antrenată în astfel de acţiuni provocatoare cu privire la inscripţionarea neconformă şi neautorizată.

CONDUCEREA DIRECŢIEI POLIŢIA LOCALĂ TG.MUREŞ



Liderul Cartel Alfa față de cadoul urmăriților penal din Primăria Târgu-Mureș și consiliul local pe motiv de sport sindicaliști și polițiști! 45.000 de lei pe AS Sindicală a primăriei și poliției locale, pentru serviciile prestate banditului PDL?!



Liderul Cartel Alfa față de cadoul urmăriților penal din Primăria Târgu-Mureș și consiliul local pe motiv de sport sindicaliști și polițiști! 45.000 de lei pe AS Sindicală a primăriei și poliției locale, pentru serviciile prestate banditului PDL?!
Atenție, Prefectura  Mureș și DNA, la șmecherașii cu afaceri cu primăria din Primăria Târgu-Mureș și consiliul local, la fraierii urmăriți penal pentru că au dat bani retardatului subordonat care nu își plătea obligațiile la stat. Cum banii au fost dați pe motiv de sport sindicaliști și poliție locală, urmăriți dacă nu e vorba doar de ilegalitate și mită! Bani de la stat pentru sindicalist poate însemna că se închide gura celor care pot da banditul PDL în gât pe legea avertizorului public (angajarea pe carnet de partid a  retardatului cu PFA, a rudelor de scursuri PDL!, folosirea casetelor la gășcarul Cătană - 3 luni!, folosirea publicității instituției pe golanul intermediar cu notarul la care trimite presa bovină și cu cartel, folosirea publicității pentru hoții PDL Mureș, înainte, în timpul și după campania electorală, angajarea ilegală a bandiților pe scursuri fără concurs anunțat), iar pentru gașca lui Bretfeleanus afacerea autocolante pe bani publici și lipite de porcii de subordonați ai fostului sereist maramureșeam (1900 de euro, 3000 de autocolante) face cadou prezența în delegația folclorică a primăriei din Grecia, bani pentru taberele de pictură și zeci de mii de euro pe motiv sport al borfașilor din poliția locală, vulturi albaștri sau ce vulturi mai visează alcoolicii respectivi. Am mai scris: banditul etnic PDL are doar afaceri etnice, banditul etnic s-a înconjurat de uniforme, banditul etnic a dat bunurile instituției jegurilor din camarilă, a angajat familiile borfașilor PDL și ale celor care i-au verificat instituția,  de la DNA/PNA, a angajat gunoaie cu PFA inventat special și așa mai departe!
 
 
Alocarea de sume de bani este posibila, daca:
1)      Exista prevazut in bugetul aprobat al primariei
2)      Daca este o decizie de consiliul local in care sa se prevada aceasta cheltuiala ca prioritara fata de alte cheltuieli ale comunitatii
 
Ar putea sa fie mita ascunsa daca se da unei societati pt prestari servicii, sau ar fi data sindicatului ca si sponsorizare pt activitatea sindicala si ar fi distribuita apoi catre salariati
 
Daca fata de aceste decizii aveti suspiciuni, aveti posibilitatea de a sesiza institutia prefectului care are obligatia de verificare, anulare a deciziei locale daca nu are baza legala si care trebuie sa va raspunda in termen de 30 de zile
 
Cu stima,
 
Bogdan Iuliu HOSSU
Presedinte CNS “Cartel ALFA”

Atenție, DNA, la televiziunea bugetarilor din ANAF și poliția locală!
http://www.prolex.ro/2015/07/14/prolex-intra-in-casele-membrilor-sai-o-televiziune-unicat-dedicata-politistilor-si-angajatilor-din-anaf/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.