luni, 4 iulie 2016

După mită a banditului Țerbea pentru gunoiul de la Târgu-Mureș, avem și meci aranjat de hoții penalilor nenorociți și cu hoții etnice, Florea și Maior?



După mită a banditului Țerbea pentru gunoiul de la Târgu-Mureș, avem și meci aranjat de hoții penalilor nenorociți și  cu hoții etnice, Florea și Maior?

Clubul bandiților PNL/PDL, cu ajutat retardatul ingineraș de către banditul lui de șef, cu hoții dovedite de leprele judecate în Harghita și cu golănii pentru Joma de scursurile din primărie, mega-hoții din PNL.  Bastarzii români  mai arși de soare sau de natură, prinși din nou?!
Gsp zicere:

Știrea inițială:

Raportul a fost prezentat pe 14 iunie în Parlamentul European de Elly Schlein, europarlamentar italian, și de Francesco Baranca, secretarul FederBet.

Astfel, un meci din Liga 1, trei meciuri din Liga a 2-a și două amicale ale formațiilor românești sunt suspectate de trucare la pariuri, potrivit Prosport.

Meciurile suspecte de blat:

    Viitorul - ASA Tg. Mureș 6-1 (Liga 1)
    Mioveni - FC Brașov 4-2 (Liga 2)
    Dacia Unirea Brăila - Academica Clinceni 2-1 (Liga 2)
    FC Brașov - UTA 2-3 (Liga 2)
    Debrecen - FCM Baia Mare 3-1 (amical)
    CFR Cluk - UFA 0-2 (amical)

Meciul dintre Viitorul și ASA s-a disputat pe 2 mai 2016, în penultima etapă din play-off-ul Ligii 1. Atunci, cele două echipe luptau doar pentru locul 5.

    "Nu ştiu ce să zic. Uitaţi-vă cu o etapă înainte la câte galbene şi roşii am luat. De aia am făcut atunci urât şi am zis că nu îi mai primesc pe unii. Şi mie mi s-a părut ciudat, dar am pus-o pe seama Paştelui. Am fost obligat să legitimez copii și să-i duc la meciul cu Viitorul " Daniel Stanciu, director sportiv la ASA Tg. Mureș

În plus, mai multe meciuri de tenis ale jucătorilor români sunt pe această listă.

    Monica Niculescu / Anna-Lena Friedsam – Anna Morgina / Ling Zhang 6-0,6-3 (Guangzhou)
    Daiana Negreanu – Tadeja Majerici 6-4, 6-3 (Gyor)
    Petru Alexandru Luncanu – Iliya Marchenko 3-6, 1-6 (Andria Challenger)

FederBet a analizat mișcările cotelor oferite de bookmakeri din întreaga lumea. Firma a folosit un sistem de detecție a fraudei, utilizat și de UEFA, pentru a descoperi anomaliile de pe piața pariurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.