miercuri, 13 iulie 2016

Bandiții lui Florea fac dezinsecție cu Coralul care i-a mituit pe Maior și pe Kagan?!



Bandiții lui Florea fac dezinsecție cu Coralul care i-a mituit pe Maior și pe Kagan?!
Percheziție la Kagan, cea care ar fi luat mita pentru Maior în primăria Târgu-Mureș, cum scrie EVZ din dosare DNA, Maior încă e liber și netrimis în judecată! Insul a condus ședințele cu dedicație și Coral e și sponsor pe față PDL. Banii Coral ajungeau în primărie ca sponsorizare/mită/ atenție/ce zice DNA și prin concerte și Zile târgumureșene și borfașii sunt încă liberi!


Dacă tot nu se mai zice nimic de mita Coral luată de Maior prin Kagan, cum scrie EVZ, amintiți-vă de escrocii care și-au făcut dedicațiile pe viermii PDL!



Dacă tot nu se mai zice nimic de mita Coral luată de Maior prin Kagan, cum scrie EVZ, amintiți-vă de escrocii care și-au făcut dedicațiile pe viermii PDL!
De-a lungul unei existente de 20 ani, CORAL IMPEX - firma cu capital privat, integral romanesc – s-a impus pe piata romaneasca prin  prestarea de servicii DDD  în numeroase orase din tara, precum: Cluj-Napoca, Târgu-Mures, Brasov, Oradea, Marghita, Sibiu, Deva, Turda, Alba Iulia, Zalau, Sfântu Gheorghe, Bistrita, Ploiesti, Craiova, Oltenita, Alexandria, Turnu Magurele, Slatina, Caracal, Ramnicu Valcea, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Braila, Tulcea, Zalau, s.a.
Cluj-Napoca, primar Apostu, Boc, PDL.
Târgu-Mureș, primar Florea, PDL.
Brașov, primar Scripcaru, PDL.
Oradea, primar Bolojan, PNL.
Marghita, pedelist primar, din 2012 un udemerist primar.
Sibiu, forumul german.
Deva, PC.
Turda, Tudor Stefanie, PDL.
Alba Iulia, Hava, primar PDL.
Zalău, Căpâlnașiu, fost PDL, acum PNL ins incompatibil la ANI.
Sfântu Gheorghe Antal Árpád András, UDMR.
Bistrița, Ovidiu Crețu, PSD.
Ploiești, fost primar PDL, primarul actual de la USL, Bădescu, care a plecat de la…PDL!
Craiova, Craiolguța USL, înainte Solomon -pușcărie PDL!
Oltenița, Tone, USL.
Alexandria, Drăgușin USL.
Turnu Măgurele, Cuclea, USL.
Slatina, Vâlcov, fost PDL, acum PSD.
Caracal, Ciocăzanu, PSD.
Ramnicu Vîlcea, Gutau, PDL,  Frâncu PNL, condamnat la pușcărie anul acesta,  Ion Gigi Matei interimar, PSD.
Iași, Nichita PSD.
Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, PDL.
Galați, Stan, PNL, care fuge acum  cu mandatul dat de proști pentru a fi liberal, la UNPR, prin migrația aprobată de bandiți.
Brăila, Simionescu, PSD.
Tulcea, Hogea, PDL.
În concluzie, 25 de primării, cu contracte în ultimele două mandate de la 12 pedeliști! Parcă merită să sponsorizezi rahatul acesta de partid, dacă câștigi milioane de euro fără licitații și prin încredințări directe. DNA, verifici?!

Încep acţiunile de dezinsecţie în Tîrgu Mureş
Marţi, 12 Iulie 2016 14:04 | Imprimare | Email



Marime text:





Primăria municipiului Tîrgu Mureş aduce la cunoştinţa tuturor locuitorilor că, în perioada 15 – 25 iulie 2016, încep acţiunile de dezinsecţie pe raza oraşului. În acest interval de timp, activitatea de dezinsecţie va fi efectuată pe casa scărilor şi subsolurilor din cadrul asociaţiilor de proprietari. După aceasta, în funcţie şi de condiţiile meteorologice, se vor efectua activităţi de dezinsecţie pe întreg domeniul public, respectiv parcuri, zone verzi, zone de agrement, gospodării individuale, chiar şi malul râului Mureş. Târgumureşenii trebuie să ştie că primăria desfăşoară această activitate de dezinsecţie aşa cum, de altfel, am mai făcut-o şi în anii anteriori, în toate zonele din municipiu. Reamintim, totodată, locuitorilor că substanţele folosite la dezinsecţie nu sunt periculoase pentru sănătatea lor, acestea fiind avizate de Ministerul Sănătaţii.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.