vineri, 29 iulie 2016

Bandiții din primăria Târgu-Mureș și complicii jegoși din CL, cu hoții pe fotbal și cu mite în primărie, vor imagine pe intermediarul abonat Cătană. Mafia se simte bine pe votul etnic, la fel și șantajul cu bani la notar!



Bandiții din primăria
Târgu-Mureș și complicii jegoși din CL, cu hoții pe fotbal și cu mite în primărie, vor imagine pe intermediarul  abonat Cătană. Mafia se simte bine pe votul etnic, la fel și șantajul cu bani la notar!
Până când curtea de conturi, DNA și Consiliul pentru concurență verifică afacerile Zereș și Cătană, cei doi români întreținuți de banditul din primărie și robinete pentru scurs banii din publicitate parțial la presa cu care indivizii aveau înțelegeri și prețuri diferite, cu tot ce ține de cartelul jegos la ziare și TV-uri, rețineți că bandiții din primărie justifică pomana pe Cătană prin …imagine. Imagine pentru cei doi bandiți jegoși PNL, pentru scursurile cu mite în primărie, pentru bastarzii trimiși în judecată pentru hoția ASA de milioane de euro. Frumoasă imagine pentru borfași aduși de votul etnic și de manipularea bețivanilor pistolari via SRI! Hic semper fidelis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.