miercuri, 27 iulie 2016

Bandiții lui Florea pregătesc atacul devastator asupra bugetului local și pentru hoția etnică obișnuită.Multe milioane de euro dedicate lui Cătană, Maior, Borșan, Luca și alte specimene întreținute de mafiot pe carnetul de partidBandiții lui Florea pregătesc atacul devastator asupra bugetului local și pentru hoția etnică obișnuită.Multe milioane de euro dedicate lui Cătană, Maior,  Borșan, Luca și alte specimene întreținute de mafiot pe carnetul de partid
Joi, ședință de CL la Târgu-Mureș. În prima ședință noul CL, alcătuit din vechi consilieri complici ai banditului penelist, din păcate netrimiși în judecată pentru furtul a peste un milion de euro pentru ASA-ul retardatului liberal, sprijiniți de consilierii noi, vor vota probabil ca ultimii oameni, a se citi hoție PNL-UDMR.
Pentru necunoscători:
1.     Mai mulți bani pentru borfașii liberali, pe motiv  de sport. Hoție fotbal, baschet plus interesele loazelor udemeriste. Beneficiari, întreținuții ordinari și extraordinari Maior și mumă-sa, Borșan fără nevastă dansatoare și alții de teapa lor.
2.     Mai mulți bani pentru intermediarul Cătană, cu publicitatea eminamente pentru cei doi borfași din PNL și executiv, lichelele cu mită în primărie și trimiși în judecată pentru hoția bani pentru retardatul care nu își plătește datoriile la stat 

3.     Mai mulți bani de furat, pentru Skoda la supra-preț și ins deja în afaceri cu mafiotul penelist.


4.     Hoție cu festivalul Untold, rebotezat. Un festival pe vreun rahat cunoscut gen profesor, ziarist, gurist sau actoraș de 2 lei și cu aere de mare cunoscător:
 
5.     Mai mulți bani pe Târg de arte și meserii pe intermediarul mafiotului, cu legătură la Irish Dublin Pub.
6.     Bandiții scot bani alocați hoției Cupa liceelor pentru tricouri Joma, cu premii furate elevilor, cu borfașii din primărie contactând ân an electoral conducerile liceelor, pentru a-i găsi pe elevii cărora mafioții lui Florea i-au furat. Atenție, DNA, locul 1 e 15.000  de lei, a furat porcul de român și banii câștigătorilor, iar nevasta lui Someșan plângea în ședinte de CL cum că diplomele nu satisfac, banii fiind furați de mafiotul din primărie și gunoiul cu tricouri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu