miercuri, 17 mai 2017

Atenție, DNA, la celebrul balon de 200.000 de euro pe firmă făcută special de Pușcaș pentru a primi cadoul de la pungașul din Primăria Târgu-Mureș. Atenție și la lista cu cei 400 de părinți care mulțumesc pentru dedicație penalilor români, ca mijloc de convingere cum că investiția cu dedicație e ...necesară!Atenție, DNA, la celebrul balon de 200.000 de euro pe firmă făcută special de Pușcaș pentru a primi cadoul de la pungașul din Primăria Târgu-Mureș. Atenție și la lista cu cei 400 de părinți care mulțumesc pentru dedicație penalilor români, ca mijloc de convingere cum că investiția cu dedicație e ...necesară!
Andrei Pușcaș e un băiat deștept cu n firme servite de bandiții din Primărie, care vinde de la tractoare la aspiratoare, halate și baloane.  Balonul e de 200.000 de euro și lăsăm plăcerea DNA Târgu-Mureș să afle când și-a tras acela firmă și când a primit pomana pe ea. Mai ales că bandiții din primărie vorbesc de închirierea bazinului la care doar balonul a costat 200.000 de euro. Atenție la mânărelile bastarzilor din primărie și căutați ca la borfașul sectant de consilier al cretinului ziua în care și-a tras acela firmă, pentru a vedea cum a fost dedicația etnică.
Joi, 18 mai:
34. Proiect de hotărâre privind închirierea a ½ din Bazinului Olimpic, din Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul”, Clubului C.S. TORPI MS.

Nebunul nostru îl servește cu balon de 200.000 de euro pe insul care și-a făcut special Protecting People, iar la Cluj-Napoca banii se dau pe interese pedeliste și pe foștii angajați ai lui Florea. Atenție, DNA!Nebunul nostru îl servește cu balon de 200.000 de euro pe insul care și-a făcut special Protecting People, iar la Cluj-Napoca banii se dau pe interese pedeliste și pe foștii angajați ai lui Florea. Atenție, DNA!
http://www.ziardecluj.ro/o-firma-apropiata-pdl-castigat-contractul-pentru-acoperirea-bazinului-olimpic-de-la-strandul-sun
Mulțumesc pentru pont!
Alfaconstruct SA, din Targu Mures, a castigat la Cluj contractul pentru acoperirea bazinului olimpic de la Strandul Sun. Societatea castigatoare este apropiata fostului PDL, din actionariat facand parte, pana in 2010, fostul consilier judetean din Mures, Mihai Porutiu.
Alfaconstruct SA, din Targu Mures, a avut o oferta de 2.489.867 de lei, fara TVA, iar Regia Autonoma a Domeniului Public, cea care administreaza strandul Sun, a desemnat-o castigatoare pentru lucrarile de acoperire a bazinului olimpic.
Interesant este ca firma castigatoare a venit cu o oferta financiara aproape identica cu pretul estimat al lucrarii. Pretul estimat a fost de 2.489.257 de lei.
Alfaconstruct SA a avut o cifra de afaceri de 12,6 milioane de lei, in 2014. Din actionariat a facut parte, pana in 2010, fostul consilier judetean din Mures, Mihai Porutiu (PDL). Acesta si-a cedat actiunile catre Dan Gliga, care detine societatea, alaturi de Iuliu Muresan si Cosmin Pop.
Bazinul olimpic din complexul Sun, cu o dimensiune de 50x25 de metri, va fi acoperit cu o membrana presostatica tripla. In acest fel, va putea fi folosit si in timpul anotimpurilor reci.
Conform planului, investitia prevede acoperirea bazinului olimpic cu un balon presostatic, amenajarea de spatii și vestiare pentru vizitatori, amenajari perimetrale în jurul bazinului, reamenajarea zonei de acces, precum si construirea unei terase adiacente bazinului, cu intrare numai din zona acestuia. De altfel, bazinul olimpic existent va fi refinisat, fiind adus la o adancime maxima de 1,5 metri.
Regia Primariei, care administreaza baza de agrement din Grigorescu inca din 2008, a lansat licitatia care prevede atat proiectarea - proiect tehnic, detalii de executie, documentatie pentru obtinerea autorizatiei de construire, verificare tehnica a proiectarii, asistenta tehnica pe timpul executiei din partea proiectantului – cat si executia efectiva a lucrarilor.
De cand este in administrarea RADP, baza de agrement din cartierul Grigorescu a beneficiat de lucrari de reabilitare in valoare de 250.000 de lei. Pe langa cele trei bazine existente, au fost achizitionate inca doua piscine gonflabile, in care cei mici se pot da cu barcutele sau cu baloanele. De asemenea, suprafata plajei a fost extinsa cu 60%.
In Cluj-Napoca mai exista alte doua bazine olimpice acoperite. Este vorba de Complexul de Natatie al Universitatii Tehnice si Complexul de Natatie Universitas, ce apartine UBB Cluj. Acesta din urma a fost inaugurat in 2009, dupa o investitie de 25 de milioane de lei.


Primăria lui Florea servește un Andrei Constantin Pușcaș cu afaceri de la întreținere spații verzi până la cumpărat balon de 200.000 de euro pentru care bandiții din primăria Târgu-Mureș au inventat lista cu 400 de semnături de părinți care își doreau afacerea!Primăria lui Florea servește un Andrei Constantin Pușcaș cu afaceri  de la întreținere spații  verzi și locuri de parcare, până la cumpărat balon de 200.000 de euro pentru care bandiții din primăria Târgu-Mureș au inventat lista  cu  400 de  semnături de părinți care își  doreau afacerea! Afaceri pe  firme   diferite, același ins care oferă fără număr din banii publici. DNA, te simți?
Ce  coincidență, cine e abonat la primăria lui Florea rămâne abonat și dacă ăla  își trage altă firmă! Poate verifică DNA cum bandiții PDL Mureș au aruncat 200.000 de euro pe balon și cum gagiul lui Florea vinde tractoare și aspiratoare subacvatice la neterminatul care  a transformat primărie în  loc de dedicații pentru bastarzii din PDL Mureș și bugetarii din camarila jegului etnic.
ASOCIAŢIA PROTECTING PEOPLE
Detalii
Numar inreg. National 14118/A/2011
Numar inreg. Instanta   57
Data inreg. Instanta       27 May 2011
Pozitie        
Numar Incheiere 117
Data Incheiere     17 May 2011
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica    
Data HG Utilitate Publica     
Fondatori
PUŞCAS ANDREI CONSTANTIN,PUSCAS EUNICIA MIHAELA,GLIGOR VIORICA
Nu exista fondatori
Scop
Ajutorarea persoanelor cu handicap fizic, psihic şi social, precum şi a altor persoane şi categorii minoritare aflate în nevoie, prin crearea unor fonduri, pe toate căile legale pentru astfel de aciuni, care vor fi utilizate penbtru activitţăţi de caritate şi ajutor umanitar, fără a urmării obinerea unui profit în sens comercial.ţ
Consiliu Director
PUSCAS ANDREI CONSTANTIN, PUSCAS EUNICIA MIHAELA, GLIGOR VIORICA
http://www.omnibus.ro/index.php/ro/katalogus/14396-atlantis-com-srl/
ATLANTIS COM SRL
         
Inapoi la listare     
Adresa: 540242, Târgu Mureş, str. Mureşeni, 11
Aministrator: Puscas Andrei Constantin
Mobil:          0724-009080
Cuvinte cheie: COMERŢ,
CUI: 15473350
Atlantis Com pupă peste 100.000 de euro de la Primăria Târgu-Mureș pentru ceea ce șmecherii numesc Servicii de întreținere a zonelor verzi din cartierele de locuit
Atlantis Com pupă peste 100.000 de euro de la Primăria Târgu-Mureș pentru ceea ce șmecherii numesc Servicii de întreținere a zonelor verzi din cartierele de locuit
Până când cineva va verifica afacerile găștii din Primăria Târgu-Mureș pe firme de pedeliști, de camarilă sau de alți borfași, cu sau fără pușcărie sau cu sau fără dosare la DNA, târgumureșenii trebuie să știe că șmecherașii au pus la cale o altă afacere de peste 100.000 de euro. Beneficiară e o firmă, Atlantis Com, din Mureșeni. Poate așa târgumureșenii vor fi cu ochii ca pe butelie pe afacerile cu zonele verzi și vor chema din nou poliția când bandiții de șefi de asociație taie copaci și gard viu pentru că îi roagă nu știu ce prostălău, Claudiu sau așa ceva și nu au autorizații și când porcii de subordonați ai lui Florea fură domeniul public sau privat și își fac ferme de câini, parcări, puncte de…alimentare. Și ca poantă, cu ce se mai ocupă serviciul primăriei dacă bandiții externalizează serviciile? Să vă mai reamintim că bandiții plătesc și persoană fizică care să răspundă la telefon?! Ce alte afaceri mai au bandiții de partid din primărie?!
P.S. Parcă anul trecut afacerea de gen era dată de șmecherași pentru Verdi Invest. Acum s-a schimbat schimbarea?!
Anunt de atribuire numarul 133276/28.01.2013
Tip legislatie: OUG nr.34/2006
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Adresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: NICOLETA ALINA DAMIAN , Tel. +40 0265268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: +04 0365801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea atribuita contractului de autoritatea contractanta
Servicii de intretinere a zonelor verzi din cartierele de locuit
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
27 - Alte servicii
Locul principal de prestare: MUNICIPIUL TG MURES
Codul NUTS: RO125 - Mures
In cazul categoriilor de servicii 17-27 aprobati publicarea prezentului anunt? Da
II.1.3) Anuntul implica
II.1.4) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
servicii de intretinere a zonelor verzi din cartierele de locuit
II.1.5) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
77310000-6 - Amenajare si intretinere de spatii verzi (Rev.2)
77210000-5 - Servicii de transport de busteni (Rev.2)
77211300-5 - Servicii de defrisare (Rev.2)
77211400-6 - Servicii de taiere a arborilor (Rev.2)
II.1.6) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.2) Valoarea totala finala a contractului (contractelor)
II.2.1) Valoarea totala finala a contractului sau a contractelor
559,361 RON
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Negociere
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) S-a organizat o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI
Contract nr: 399 Denumirea: Servicii de intretinere a zonelor verzi din cartierele de locuit
V.1) Data atribuirii contractului 20.12.2012
V.2) Numarul de oferte primite 3
Numarul de oferte admisibile 3
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
S.C. ATLANTIS COM S.R.L.
Adresa postala: str.Mureseni, nr.11 , Localitatea: Tg.Mures , Cod postal: 540242 , Romania , Tel. +4075263054 , Fax: +40265-252102
V.4) Informatii privind valoarea contractului
Estimarea initiala a valorii contractului
Valoarea: 560199.24 Moneda: RON Fara TVA
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 559361.00 Moneda: RON Fara TVA
V.5) Contractul ar putea fi subcontractat
Nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul de fata este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
VI.2) Alte informatii
VI.3) Cai de atac
VI.3.1) Organismul competent pentru caile de atac
Tribunalul Comercial Mures
Adresa postala: str. Justitiei nr. 1 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540069 , Romania , Tel. +40 265-262010 , Email: tr-mures-comercial@just.ro , Fax: +40 265-311827
Organismul competent pentru procedurile de mediere
Tribunalul Comercial Mures
Adresa postala: str. Justitiei nr. 1 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540069 , Romania , Tel. +40 265-262010 , Email: tr-mures-comercial@just.ro , Fax: +40 265-311827
VI.3.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.3.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul juridic si contencios administrativ
Adresa postala: P-ta Victoriei nr.3 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Tel. +40 265-268330 , Fax: +40 265-260813
VI.4) Data expedierii prezentului anunt
28.01.2013 13:02

 Protektaline:


Afacere cu parcări acoperite de peste 3000 de lei locul de parcare și prin Protekta Line prin pomana Primăriei Târgu-Mureș
Generoasa primărie Târgu-Mureș, care a reușit ca în an electoral să fie autoritate contractantă până și pentru o afacere care s-a dovedit câștigătoare pentru Citadin /Lucrari de reparare a degradărilor la îmbrăcăminți asfaltice (967.741 lei, cu singura ofertă depusă, adică pe firma cunoscută pentru patronul care l-a pârât pe Florea la DNA- încurcate sunt căile domului în an electoral și de criză financiară!) vrea o mică afacere nu doar pentru firma abonată la parcări scumpe și inutile, adică în aer liber și cu un acopeiș deasupra capului. Dacă grosul afacerilor de gen le ia firma Senin, o mică afacere a trebuit făcută și pentru o anume Protekta Line, care este dispusă să facă bugetul local mai suplu cu 1.400 de euro pentru fix două mașini parcate! Pentru proștii care cotizează cu seninătate la taxe și impozite ca băieții veseli și de partid să facă afaceri pe firme de partid, de rude sau chiar pe firme fără pile, o problemă de matematică: în câți ani s-ar amortiza din chirie un loc de parcare de 700 de euro? Cam în 18 ani, când locul de parcare respectiv e oale și ulcele? Calculul este bine de făcut și pentru alte realizări ale epocii... pedeliste, cu milioane de euro vârâți pe firme apropiate și/sau de inși din partid, la Platou, Weekend, la patinoare, pentru a afla cum sunteți luați de fraieri cu investiții care nu se vor amortiza niciodată și care sunt făcute doar pentru a se da un ban la firme afectate de criză și care trăiesc aproape exclusiv din pomana banilor publici!
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
 Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
 Telefon: +40 0265268330
 Fax: +04 0365801856
Ofertant: PROTEKTA LINE S.R.L.
Cod de identificare fiscala: RO 16785538
 Adresa: Str. Mureseni, Nr.11, Targu Mures
 Telefon: 0265252099
 Fax: 0265252102
Mega-afacere cu 28 de locuri de parcare, desigur la Târgu-Mureșul controlat de șmecherașii PDL. În caz că nu știți, bandiții din primărie dau 800 de euro și pe un singur loc de parcare, prin firma Senin!
Afacerile dedicate ale șmecherașilor din primărie, pe firme de obicei ale PDL sau ale camarilei, au pus la cale afacerea cu  concesionare teren pentru amenajare spații verzi și parcări. Ca idee, șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș au ajuns să dea și 800 de euro (peste 3.400 lei!) pe un singur loc de parcare pentru o mașină. Calculați în câți ani, minimum 18, se amortizează banii dați cu dărnicie de bandiți. Desigur, vor fi și proști care vor spune: bine că se construiesc parcări, deși alea sunt din banii proștilor și cretinii își parchează mașina ca și până atunci, tot în acelați loc (parcarea comunistă) și în fața blocului! USL-iști, voi nu aveți de dat banii pe parcările firmelor voastre, îi lăsați pe șmecherașii de la PDL Mureș să-și facă numărul? Voi nu aveți niscaiva obligații după alegeri, cum au de obicei borfașii PDL?
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul fiscal, adresa, numarul de telefon, telefax si/sau adresa de e-mail ale persoanei de contact: Municipiul Targu Mures, Piata Victoriei nr. 3, Targu Mures, judetul Mures, telefon 0265/268330 int. 274, fax 0365/801856, e-mail: licitatie@tirgumures.ro.
2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: Concesionarea unei suprafete de teren de 632 mp apartinand domeniului public si privat al municipiului Targu Mures, care urmeaza a fi mobilata astfel: – extinderea spatiului din str. Bartok Bela nr. 2 si amenajarea spatiilor verzi, pe o suprafata de 268 mp; – amenajarea unor locuri de parcare (28 locuri de parcare X 13 mp/loc de parcare), pe o suprafata de 364 mp.
3. Informatii privind documentatia de atribuire:
3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: Documentatia de atribuire poate fi procurata de la sediul municipiului Targu Mures, Piata Victoriei nr. 3, camera 85.
3.2. Denumirea si adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Concesionari, Inchirieri, Vanzari si respectarea disciplinei contractuale din cadrul Primariei municipiului Targu Mures.
3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 54/2006: Costul documentatiei de atribuire este de 50 lei.
3.4. Data limita pentru solicitarea clarificarilor: 11.01.2013.
4. Informatii privind ofertele:
4.1. Data limita de depunere a ofertelor: 16.01.2013, ora 10.00.
4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Ofertele se vor depune la sediul municipiului Targu Mures, Piata Victoriei nr. 3, camera 13.
4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar.
5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 17.01.2013, ora 12.00, la sediul municipiului Targu Mures din Piata Victoriei nr. 3, camera 45.
6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, telefax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Comercial Mures, Str. Justitiei nr. 1, 0265-262010.
7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 5.12.2012.


Biroul de presă al primăriei
http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/eveniment/articol/scrisoarea-a-400-de-parinti-si-cetateni-ai-tirgu-muresului.html
Stimate domnule primar dr.Dorin Florea
Stimate domnule viceprimar Claudiu Sergiu Maior
Suntem un numeros grup de părinţi ai copiilor care practică diverse sporturi la cluburile de profil din municipiul nostru, Tîrgu-Mureş. Vă scriem pentru că dorim să ne exprimăm aprecierea pentru eforturile depuse de Primăria Tîrgu-Mureş în edificarea şi finalizarea într-un timp record a unui obiectiv extrem de important pentru întreaga mişcare sportivă din oraşul nostru: este vorba de bazinul olimpic acoperit cu balon presostatic din incinta complexului Week-End. Extraordinara şansă oferită sutelor de copii şi juniori din Tîrgu-Mureş de a se antrena într-o bază sportivă de nivel european dovedeşte încă o dată atenţia cu care vă ocupaţi de formarea complexă a tinerei generaţii din oraşul nostru. Chiar şi cei mai circumspecţi cetăţeni ai municipiului trebuie să recunoască faptul că în ultimii trei ani, întreaga mişcare sportivă a Tîrgu-Mureşului a fost revitalizată prin sprijinul Primăriei. Astfel, după cum toată lumea o ştie, s-au înregistrat performanţe notabile la nivel naţional şi internaţional, fapt ce ne face să credem că toate aceste eforturi financiare şi profesionale nu au fost în zadar. Socializarea, spiritul de echipă, voinţa, dezvoltarea armonioasă sunt doar câteva din atributele cu care s-au îmbogăţit copii noştri, copii oraşului.
Prin urmare, în mod public, ne exprimăm aprecierea pentru încurajarea mişcării sportive tîrgumureşene, ceea ce va însemna în viitor o generaţie puternică, crescută în spiritul competiţiei şi fair-play-ului.
Cu deosebit respect, tîrgumureşeni:
Punka Sandor,Popolita Dorin, Furnea Ovidiu, Magvai Csaba, Szocs Levente,Veres Katalin,Doki Erzsebet, Suciu Tiberiu, Nagy Terra, Szocs Nandor,Barta Norbert, Erdi Emmo, Moldovan Gheorghe, Szocs Jeno, Torok Jozsef,Fekete Janos, Szalma Istvan,Trif Gyorgy,Lazsardi Arpad, Barabas Sandor,Nagy Attila, Szatmari Lajos, Imre Robert,Szombat Peter,Kiss Ferenc, Csaszar Zoltan,Somodi Eva, Eller Janos, Szakacs Tibor, Szilagyi Elena, Trif Janos, Katona Csaba, Szalma Ildiko,Coman Florin, Strete Paul, Palko Jozsef, Dambean Doru,Mate Janos, Fodor Sandor, Tuca Ioan, Nagy Andras, Kiss Erno, Kiss Lorand, Somodi Zoltan, Boer Jozsef, Nagy Istvan, Furnea Maria, Nagy Erzsebet, Daroczi Janos, Daroczi Szabolcs, Daroczi Balazs, Sebestyen Ildiko,Gall Melinda, Sarosi Attila, Weber Gyongyver, Eper Gyorgy, Sarosi Attila, Calugea Vasile, Meszaros Attila, Bordean Noemi,Kuti Emese,Kormoczki Andrea, Calbeaza Ionela, Sas Aurelia, Sangorzean Dorina,Ioan Liviu, Marinescu Mirela, Florea Marius, Pacurar Camelia, Garbea CIprian, Lazar Gheorghe, Harsfa Noemi, Szabo Zsuzsanna, Bita Alin, Cadar Calin, Bandila Sorin,Bendris Marius, Ranya Viktor, Larca Cristian, Dim bean Paul, Tokes Attila, Tokes Istvan, Fangli Matyas, Campean Adrian, Ilea Maximilian, Demeny Edmond, Simon Richard, Simon Andris, Medgyesfalvi Botond, Daroczi Balazs, Aszalos Botond,Hadarac Sorin,
Todoran Darius, Ferenczi Botond, Marton Zoltan, Baki Norbert, Vlaicu Cristian, Koos Evelin, Hegedus Krisztina,Porav Raul, Marton Csaba, Kalanyos Sandor, Lovasz Jozsef, Papp Attila, Dandoci Zsuzsanna, Szabo Annamaria, Miklos Florian, Man Casadra, Stoica Ovidiu, Chilut Andrei, Bardos Apor, Fiordean Emilia, Rigo Csaba, Pecsi Ferenc, Pecsi Levente, Mogyorosi Attila, Silas Petrica, Motoca Andrei, Tantos Claudia, Tantos Csaba, Peter Blanka, Ciszer Maria, Milasan Ciprian, Samarghitan Tiberiu, Rosca Cristian, Katona Csilla, Dosa Timea, Turucz Emilia , Marginean Adriana, Csernik Agnes, Kelemen Eszter, Dragos Eugen, Stefan Rares, Gall Erika, Stoica Adela, Geintzenemer Hilda, Boros Zsuzsanna, Horki Lorand, JFanel Ioan, Barabas Reka, Gabi Maria, Iovan Anna, Iles Gyongyver, Toadar Madalin,Vaida Aureliu, Turcu Razvan, Stoica Ovidiu , Deac Cristian, Brad Sabina, Barbu Alexandru, Moldovan Ovidiu, Petricean Maria, Szabo Katalin, Constantin Ionut, Aszalos Tibor, Medgyesi Hajnalka, Bordean Sorin, Biro Crisztina, Bec Cristina, Tatar Florin ,Mad Ancuta, Salcescu Mihai, Giurgiu Marinela, Szanto Szabolcs, Szanto Zsuzsa, Vajda Ilona, Papai Tunde, Szabo Jolan, Gagyi Csaba, Nagy Karoly, Krilek Elisabeta,Szasz Ibolya, Ferenc Anna, Menyhart Janos, Veg Szilard, Vas Ildiko, Orban Sanda, Bijgardean Ioan, Kadar Zoltan, Paznean Ibolya, Oroian Rita, Farcas Ciprian, Ormenisan Larisa,Kiss Gabriela,Boanta Cristin, Nemes Bela , Szekely Attila, Deak Edit, Vinte Hajnalka, Todorean Maria, Parajdi Eva, Barta Peter,Kun Gyorgy, Barta Lenke, Biro Andrea,Grec Claudia, Gyorgy Annamaria, Csegedi Orsolya, Fancsali Orsolya, Lazsadi Laszlo, Gyorgy Levente, Siklodi Laszlo, Csegedi Arpad, Szasz Gyorgy, Kovacs Petru, Nagy Cecilia, Nagy Csaba, Peteley Istvan,Peteley Maria, Erdely Maria, Szepesi Ibolya, Nagy Erika , Nagy Jozsef, Kovacs Rozalia, Antal Gabriela,Farkas Kinga, Lazar Bianca, Jolan Gabriela, Neag Sorin, Fangli Istvan, Fulop Francisc, Cojocaru Cristian, Bartalis Roland,  Bartalis Karoly, Lungu Andrea, Gereb Romeo, Vas Bogdan, Gerb Roland, Kallas Norbert, Mate Diana, Szekely Maria, Grec Claudiu, Gellei Romeo, Felmeri Ildiko, Nicusan Tiberiu, Botatei Valentin, Felmesi Vencel, Covita Lucian, Antal Iren, Muntean Attila, Pall Erika, Kovacs Szabolcs, Ferenczi Karoly, Tanko Benjamin, Molnar Eliza, Szeghalmi Andrea, Kondert Erno, Klasz Erno, Nyulas Orsolya, Lyukas Orsolya, Golea Bogdan, Muntean Raul, Munten Mircea, Hollo Antal, Garbu Razvan Pop Alin, Marus Ioan, Novak Sandor, Bot Attila, Voda Mihai, Peter Ioan Kovacs Levente, Boer Attila , Serbanescu Aurel, Jurca Cornel, Balazs Helen, Balazs Melania, Grec Vasile, Pop Mihaly, Harko Reka, Constantin Ioan, Grec Claudia, Ambrus Tibor, Ambrus Gyongyver, Gereb Mihaly, Nicoara Mihaela, Remenyi Reka, Matei Felicia, Dan Calin,  Ispir Cristian, Toth Laura, Toth Ferenc, Vajda Gyorgy, Ilea Septimiu, Ilea Smaranda, Pop Ioan, Pop Tunde, Verdes Petru, Colvu  Ioan , Bakos Adel, Bartalis Gyorgy, Hegerdus Krisztina, Ortban Csilla, Orban Karoly , Koncz Szabolcs , Bakosi Noemi, Muntean Vera,Vass Peter, Suciu Dorel , Suciu Mihaly, Matei Adriana, Tarca Judit, Simon Ildiko, Szabo Annamaria . Kadar Rita, Veres Maria , Bako Eniko, Cioloboc Ioan , Szasz Tunde, Szasz Szabolcs, Szeles Andrea, Matei Ovidiu, babo Ilona, Simon Andrea, Simon Barna, Szabo kristina, Vlad Raluch, Moldovan viorel, Moldovan Mugurel, Voicu Sanda, Cujdeanu Ioana, Buksa Simona, Foris Ilona, Tokes Richard, Tokes Ildiko, Podean Cristina, Biro Maria, Banicz Andrea, Puskas Andrea, Puscas Viorel, Purcar Mircea, Cioban Sergiu, Ceusean alina, Bot Nandor, Nagy Laszlo, Jucan alina, Bobletec Bianca, Kaszoni Ramona, Calin Damaria, Felvinci Katalin, Meszaros Adrian, Arcudean Sanda, Todoran Adela
Stimate x, stimate y… aducem osanale. Semnatarii, reali sau nu, dar la cum e formulat e clar, cu limbajul de lemn al unor făcători de imagine de partid! - nu pomenesc nimic de viceprimarul legal Csegzi, ceea ce e absurd când ai semnături de maghiari care își cunosc oamenii lor. Între semnatarii reali sau imaginari sunt poate dintre cei care au votat pentru consilierul PRM Maior, cel care și-a adunat catrafusele la nici prima ședință și a sărit în barca lui Florea, iar Siletina lui a plonjat în afacerile de sute de mii de euro: Transporturile terestre ocazionale ale primăriei (căci numai dracul știe ce transportă ăia pe bani publici, în afara campaniei electorale), iar aceai nu pot avea încredere în omul născut politic și financiar de Florea. Desigur, cetățenii cărora li se face un comunicat  pupincurist nu suflă un cuvânt despre afacerea cu balon de 200.000 de euro pe abonata Asociația Protecting People, care a mai beneficiat de dărnicia primărie lui Florea pe alte afaceri gen tractor, aspirator, dar nu numai. Așadar, șmecherașii din primărie aruncă 200.000 de euro pe o asociație înființată în urmă cu nici un an și apoi născocesc o scrisoare a fraierilor care cotizează din banii lor pentru ca unii să facă afaceri de an de criză și electoral! Rușine, mă, politrucilor, ce urmează, scrisoarea celor 1.600 de oameni care se vor muta în blocurile cumpărate de primărie în campanie eletorală, scrisoarea celor câteva sute de rromi care au primit după alegeri garsonierele lui Bența, scrisoarea elevilor către conducătorul iubit care decontează transportul așa zis gratuit pe Siletina, scrisoarea șefilor de asociație trimiși de borfași să plaseze abonamente la FCM și care primesc invitați la revelioane ale primăriei, scrisoarea prostovanilor de profesori trimiși să sorcovească conducătorii iubiți, pentru ca aceștia să plaseze câteva mii de pachețele de dulciuri pregătite de vreun alt abonat al banilor publici care moare fără pomana din banii târgumureșenilor, scrisoarea băieților cu ochi albaștri, încântați că unul din rândurile lor a fost uns prefect, scrisoarea inșilor cu uniformă cu afaceri în piețe?
În caz că ați uitat, pupincurismul scrisorii trebuia să justifice mega-afacerea balon de 200.000 de euro, așa cum niște bandiți au cărat oameni la ședință de consiliu local pentru a justifica un drum de centură la care prostovanul cu funcție în PDL a ieșit cu steagul PDL din taxi! Ca să știți ce investiție pentru…oraș este!
Primăria lui Florea servește un Andrei Constantin Pușcaș cu afaceri  de la întreținere spații  verzi și locuri de parcare, până la cumpărat balon de 200.000 de euro pentru care bandiții din primăria Târgu-Mureș au inventat lista  cu  400 de  semnături de părinți care își  doreau afacerea! Afaceri pe  firme   diferite, același ins care oferă fără număr din banii publici. DNA, te simți?
Ce  coincidență, cine e abonat la primăria lui Florea rămâne abonat și dacă ăla  își trage altă firmă! Poate verifică DNA cum bandiții PDL Mureș au aruncat 200.000 de euro pe balon și cum gagiul lui Florea vinde tractoare și aspiratoare subacvatice la neterminatul care  a transformat primărie în  loc de dedicații pentru bastarzii din PDL Mureș și bugetarii din camarila jegului etnic.
ASOCIAŢIA PROTECTING PEOPLE
Detalii
Numar inreg. National 14118/A/2011
Numar inreg. Instanta   57
Data inreg. Instanta       27 May 2011
Pozitie       
Numar Incheiere 117
Data Incheiere     17 May 2011
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica   
Data HG Utilitate Publica    
Fondatori
PUŞCAS ANDREI CONSTANTIN,PUSCAS EUNICIA MIHAELA,GLIGOR VIORICA
Nu exista fondatori
Scop
Ajutorarea persoanelor cu handicap fizic, psihic şi social, precum şi a altor persoane şi categorii minoritare aflate în nevoie, prin crearea unor fonduri, pe toate căile legale pentru astfel de aciuni, care vor fi utilizate penbtru activitţăţi de caritate şi ajutor umanitar, fără a urmării obinerea unui profit în sens comercial.ţ
Consiliu Director
PUSCAS ANDREI CONSTANTIN, PUSCAS EUNICIA MIHAELA, GLIGOR VIORICA
http://www.omnibus.ro/index.php/ro/katalogus/14396-atlantis-com-srl/
ATLANTIS COM SRL
        
Inapoi la listare    
Adresa: 540242, Târgu Mureş, str. Mureşeni, 11
Aministrator: Puscas Andrei Constantin
Mobil:          0724-009080
Cuvinte cheie: COMERŢ,
CUI: 15473350
Atlantis Com pupă peste 100.000 de euro de la Primăria Târgu-Mureș pentru ceea ce șmecherii numesc Servicii de întreținere a zonelor verzi din cartierele de locuit
Atlantis Com pupă peste 100.000 de euro de la Primăria Târgu-Mureș pentru ceea ce șmecherii numesc Servicii de întreținere a zonelor verzi din cartierele de locuit
Până când cineva va verifica afacerile găștii din Primăria Târgu-Mureș pe firme de pedeliști, de camarilă sau de alți borfași, cu sau fără pușcărie sau cu sau fără dosare la DNA, târgumureșenii trebuie să știe că șmecherașii au pus la cale o altă afacere de peste 100.000 de euro. Beneficiară e o firmă, Atlantis Com, din Mureșeni. Poate așa târgumureșenii vor fi cu ochii ca pe butelie pe afacerile cu zonele verzi și vor chema din nou poliția când bandiții de șefi de asociație taie copaci și gard viu pentru că îi roagă nu știu ce prostălău, Claudiu sau așa ceva și nu au autorizații și când porcii de subordonați ai lui Florea fură domeniul public sau privat și își fac ferme de câini, parcări, puncte de…alimentare. Și ca poantă, cu ce se mai ocupă serviciul primăriei dacă bandiții externalizează serviciile? Să vă mai reamintim că bandiții plătesc și persoană fizică care să răspundă la telefon?! Ce alte afaceri mai au bandiții de partid din primărie?!
P.S. Parcă anul trecut afacerea de gen era dată de șmecherași pentru Verdi Invest. Acum s-a schimbat schimbarea?!
Anunt de atribuire numarul 133276/28.01.2013
Tip legislatie: OUG nr.34/2006
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Adresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: NICOLETA ALINA DAMIAN , Tel. +40 0265268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: +04 0365801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea atribuita contractului de autoritatea contractanta
Servicii de intretinere a zonelor verzi din cartierele de locuit
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
27 - Alte servicii
Locul principal de prestare: MUNICIPIUL TG MURES
Codul NUTS: RO125 - Mures
In cazul categoriilor de servicii 17-27 aprobati publicarea prezentului anunt? Da
II.1.3) Anuntul implica
II.1.4) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
servicii de intretinere a zonelor verzi din cartierele de locuit
II.1.5) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
77310000-6 - Amenajare si intretinere de spatii verzi (Rev.2)
77210000-5 - Servicii de transport de busteni (Rev.2)
77211300-5 - Servicii de defrisare (Rev.2)
77211400-6 - Servicii de taiere a arborilor (Rev.2)
II.1.6) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.2) Valoarea totala finala a contractului (contractelor)
II.2.1) Valoarea totala finala a contractului sau a contractelor
559,361 RON
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Negociere
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) S-a organizat o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI
Contract nr: 399 Denumirea: Servicii de intretinere a zonelor verzi din cartierele de locuit
V.1) Data atribuirii contractului 20.12.2012
V.2) Numarul de oferte primite 3
Numarul de oferte admisibile 3
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
S.C. ATLANTIS COM S.R.L.
Adresa postala: str.Mureseni, nr.11 , Localitatea: Tg.Mures , Cod postal: 540242 , Romania , Tel. +4075263054 , Fax: +40265-252102
V.4) Informatii privind valoarea contractului
Estimarea initiala a valorii contractului
Valoarea: 560199.24 Moneda: RON Fara TVA
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 559361.00 Moneda: RON Fara TVA
V.5) Contractul ar putea fi subcontractat
Nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul de fata este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
VI.2) Alte informatii
VI.3) Cai de atac
VI.3.1) Organismul competent pentru caile de atac
Tribunalul Comercial Mures
Adresa postala: str. Justitiei nr. 1 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540069 , Romania , Tel. +40 265-262010 , Email: tr-mures-comercial@just.ro , Fax: +40 265-311827
Organismul competent pentru procedurile de mediere
Tribunalul Comercial Mures
Adresa postala: str. Justitiei nr. 1 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540069 , Romania , Tel. +40 265-262010 , Email: tr-mures-comercial@just.ro , Fax: +40 265-311827
VI.3.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.3.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul juridic si contencios administrativ
Adresa postala: P-ta Victoriei nr.3 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Tel. +40 265-268330 , Fax: +40 265-260813
VI.4) Data expedierii prezentului anunt
28.01.2013 13:02
 Protektaline:
         
Afacere cu parcări acoperite de peste 3000 de lei locul de parcare și prin Protekta Line prin pomana Primăriei Târgu-Mureș
Generoasa primărie Târgu-Mureș, care a reușit ca în an electoral să fie autoritate contractantă până și pentru o afacere care s-a dovedit câștigătoare pentru Citadin /Lucrari de reparare a degradărilor la îmbrăcăminți asfaltice (967.741 lei, cu singura ofertă depusă, adică pe firma cunoscută pentru patronul care l-a pârât pe Florea la DNA- încurcate sunt căile domului în an electoral și de criză financiară!) vrea o mică afacere nu doar pentru firma abonată la parcări scumpe și inutile, adică în aer liber și cu un acopeiș deasupra capului. Dacă grosul afacerilor de gen le ia firma Senin, o mică afacere a trebuit făcută și pentru o anume Protekta Line, care este dispusă să facă bugetul local mai suplu cu 1.400 de euro pentru fix două mașini parcate! Pentru proștii care cotizează cu seninătate la taxe și impozite ca băieții veseli și de partid să facă afaceri pe firme de partid, de rude sau chiar pe firme fără pile, o problemă de matematică: în câți ani s-ar amortiza din chirie un loc de parcare de 700 de euro? Cam în 18 ani, când locul de parcare respectiv e oale și ulcele? Calculul este bine de făcut și pentru alte realizări ale epocii... pedeliste, cu milioane de euro vârâți pe firme apropiate și/sau de inși din partid, la Platou, Weekend, la patinoare, pentru a afla cum sunteți luați de fraieri cu investiții care nu se vor amortiza niciodată și care sunt făcute doar pentru a se da un ban la firme afectate de criză și care trăiesc aproape exclusiv din pomana banilor publici!
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
 Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
 Telefon: +40 0265268330
 Fax: +04 0365801856
Ofertant: PROTEKTA LINE S.R.L.
Cod de identificare fiscala: RO 16785538
 Adresa: Str. Mureseni, Nr.11, Targu Mures
 Telefon: 0265252099
 Fax: 0265252102
Mega-afacere cu 28 de locuri de parcare, desigur la Târgu-Mureșul controlat de șmecherașii PDL. În caz că nu știți, bandiții din primărie dau 800 de euro și pe un singur loc de parcare, prin firma Senin!
Afacerile dedicate ale șmecherașilor din primărie, pe firme de obicei ale PDL sau ale camarilei, au pus la cale afacerea cu  concesionare teren pentru amenajare spații verzi și parcări. Ca idee, șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș au ajuns să dea și 800 de euro (peste 3.400 lei!) pe un singur loc de parcare pentru o mașină. Calculați în câți ani, minimum 18, se amortizează banii dați cu dărnicie de bandiți. Desigur, vor fi și proști care vor spune: bine că se construiesc parcări, deși alea sunt din banii proștilor și cretinii își parchează mașina ca și până atunci, tot în acelați loc (parcarea comunistă) și în fața blocului! USL-iști, voi nu aveți de dat banii pe parcările firmelor voastre, îi lăsați pe șmecherașii de la PDL Mureș să-și facă numărul? Voi nu aveți niscaiva obligații după alegeri, cum au de obicei borfașii PDL?
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul fiscal, adresa, numarul de telefon, telefax si/sau adresa de e-mail ale persoanei de contact: Municipiul Targu Mures, Piata Victoriei nr. 3, Targu Mures, judetul Mures, telefon 0265/268330 int. 274, fax 0365/801856, e-mail: licitatie@tirgumures.ro.
2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: Concesionarea unei suprafete de teren de 632 mp apartinand domeniului public si privat al municipiului Targu Mures, care urmeaza a fi mobilata astfel: – extinderea spatiului din str. Bartok Bela nr. 2 si amenajarea spatiilor verzi, pe o suprafata de 268 mp; – amenajarea unor locuri de parcare (28 locuri de parcare X 13 mp/loc de parcare), pe o suprafata de 364 mp.
3. Informatii privind documentatia de atribuire:
3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: Documentatia de atribuire poate fi procurata de la sediul municipiului Targu Mures, Piata Victoriei nr. 3, camera 85.
3.2. Denumirea si adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Concesionari, Inchirieri, Vanzari si respectarea disciplinei contractuale din cadrul Primariei municipiului Targu Mures.
3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 54/2006: Costul documentatiei de atribuire este de 50 lei.
3.4. Data limita pentru solicitarea clarificarilor: 11.01.2013.
4. Informatii privind ofertele:
4.1. Data limita de depunere a ofertelor: 16.01.2013, ora 10.00.
4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Ofertele se vor depune la sediul municipiului Targu Mures, Piata Victoriei nr. 3, camera 13.
4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar.
5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 17.01.2013, ora 12.00, la sediul municipiului Targu Mures din Piata Victoriei nr. 3, camera 45.
6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, telefax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Comercial Mures, Str. Justitiei nr. 1, 0265-262010.
7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 5.12.2012.
Adresa: 540242, Târgu Mureş, str. Mureşeni, 11
Aministrator: Puscas Andrei Constantin
Numar de telefon: 0265-252099, Fax: 0265-252102 , Mobil: 0724-009080
Cuvinte cheie: COMERŢ,
Site web: www.proinfinity.ro
Email: office@proinfinity.ro
CUI: 16785538
Beneficiarul pomenii cu balon are datele se identificare:
 Cod Unic de Identificare: RO 28554413
Nr. Registrul Comertului: -/-/-
Stare societate : INREGISTRAT din data 27 Mai 2011
Anul infiintarii : 2011
O anume asociație, Asociația Protecting People se dovedește o afaceristă a banului public prin mila Primăriei lui Florea. Asta pentru că găinarii banului public nu mai știu ce să inventeze să îi servească pe amici, de la tractoare, aspiratoare, baloane pentru acoperit bazine, doar ultimul decontat cu 200.000 de euro din banii publici împărțiti cu dărnicie de termitele portocalii! Mega-șmecherii pe bani publici simt nevoia și înainte de alegeri să dea asociației care a fost înființată prin iulie anul trecut o altă afacere, de peste 15.000 de euro. Pretextul găinarilor? Nevoia de echipamente de… grădinărit. Concluzia: gașca din primărie (vă) sapă bugetul și se asigură că abonații sunt serviți, în apropierea alegerilor ! Cine oprește secătuirea banului public?
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856
Ofertant: ASOCIATIA PROTECTING PEOPLE
Cod de identificare fiscala: 28554413
Adresa: str Mureseni nr 11, Targu Mures
Telefon: 0724009080
Fax: 0265-252 102
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: Diverse echipamente de gradinarit
CPV: 16160000-4 -
Diverse echipamente de gradinarit (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 12.04.2012 18:51
Descriere:
Oferta este compusa din urmatoarele articole:
ARTICOL UM CANT. PU TOTAL LEI
flex mare buc 1 1187 1187
flex mic buc 1 540 540
circular manual buc 2 1049 2098
pistol de lipit buc 1 159 159
trimmer buc 1 1340 1340
suflanta buc 1 1400 1400
grebla frunze buc 75 47 3525
maturi buc 20 33 660
freza buc 1 1390 1390
masina de gauritbuc 1 847 847
masina autofiletanta buc 1 549 549
pompa submersibila buc 1 620 620
cos gunoi cu scrumiera de exterior buc 30 189 5670
drujba buc 1 1450 1450
rola cablu 50 m buc 5 210 1050
prelungitor 50 mbuc 5 94 470
prelungitor 6 prize buc 5 35 175
prelungitor 3 prize buc 5 29 145
aspirator buc 1 238 238
perii buc 16 27 432
ceas exterior buc 4 1350 5400
motocoasa stihl buc 2 1448 2896
foarfeca gard viu buc 4 156 624
veste reflectorizante buc 20 9 180
harlet buc 20 33 660
tarnacop buc 10 27 270
lopeti buc 20 18 360
furci buc 3 31 93
maner suflanta buc 1 724 724
sina + lant drujba buc 1 339 339
furtun 3/4 m 800 6,7 5360
ulei ungere l 70 13 910
ulei amestec l 30 29 870
fir motocoasa buc 20 155 3100
disc crengi trimmer buc 6 199 1194
cutit trimmer buc 6 244 1464
folie PVC kg 125 11 1375
lacat buc 4 9 36
cleste taiat buc 4 12 48
set surubelnita set 1 64 64
priza mobila buc 1 11 11
ventilator suflanta buc 1 980 980
cazma buc 2 19 38
ferastrau buc 1 49 49
lama ferastrau buc 5 8 40
banda de delimitare m 5000 0,3 1500
manusi de gradinarit per 120 4 480
umbrela cu suport buc 30 290 8700
total 61710 lei
Preturile nu contin TVA.
Detaliu achizitie
Denumire: [DA2856190]
Diverse echipamente de gradinarit
Cantitate: 1.00
(bucata)
Data initiere: 24.04.2012 14:41
Data limita etapa: 27.04.2012 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 61.71 RON
(14.09 EUR)
Descriere:
flex mare buc 1
flex mic buc 1
circular manual buc 2
pistol de lipit buc 1
trimmer buc 1
suflanta buc 1
grebla frunze buc 75
maturi buc 20
freza buc 1
masina de gauritbuc 1
masina autofiletanta buc 1
pompa submersibila buc 1
cos gunoi cu scrumiera de exterior buc 30
drujba buc 1
rola cablu 50 m buc 5
prelungitor 50 mbuc 5
prelungitor 6 prize buc 5
prelungitor 3 prize buc 5
aspirator buc 1
perii buc 16
ceas exterior buc 4
motocoasa stihl buc 2
foarfeca gard viu buc 4
veste reflectorizante buc 20
harlet buc 20
tarnacop buc 10
lopeti buc 20
furci buc 3
maner suflanta buc 1
sina + lant drujba buc 1
furtun 3/4 m 800
ulei ungere l 70
ulei amestec l 30
fir motocoasa buc 20
disc crengi trimmer buc 6
cutit trimmer buc 6
folie PVC kg 125
lacat buc 4
cleste taiat buc 4
set surubelnita set 1
priza mobila buc 1
ventilator suflanta buc 1
cazma buc 2
ferastrau buc 1
lama ferastrau buc 5
banda de delimitare m 5000
manusi de gradinarit per 120
umb
Viceprimarul Claudiu Maior - prezent la Campionatul Naţional de Polo masculin
Luni, 30 Martie 2015 12:35 | Imprimare | Email
Marime text:
Asociatia Protecting People își respectă statutul de abonată de 7 luni la Primăria Târgu-Mureș. Pentru încă 13.000 de euro! Pentru autospecială de stropit pistă de…alergare!
Băieții deștepți din Primăria Târgu-Mureș, care se pricep la făcut praf banul public pe firme abonate și sau de partid reușesc o nouă achiziție de iarnă: Autospeciala de curățat și stropit pista de alergat ! Șmecherașii care au făcut iarna rost de pantofi de vară pentru comunitari și de vaporizator de apă pentru alei, lovesc din nou în bugetul local, dacă gospodarul, desigur nu cel pe bani publici, își face iarna car. Doar e an electoral și de criză, iar câștigătoarea afacerii este o firmă care a mai primit de la Primăria lui Florea 200.000 de euro pentru balonul destinat unui bazin, aspirator subacvatic de 12.000 de euro, joc gonflabil pe apă de 11.400 de euro, tractor de 13.000 de euro. Cam scumpă factura pentru anul de criză și (pre) electoral,  în care o singură firmă a pupat în 200 de zile 250.000 de euro din bani publici! Nu e rău pentru o firmă înființată acum 7 luni, nu-i așa?! (http://www.firme.info/asociatia-protecting-people-cui28554413/)
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon:             +40 0265268330
Fax: +04 0365801856
Ofertant: ASOCIATIA PROTECTING PEOPLE
Cod de identificare fiscala: 28554413
Adresa: str Mureseni nr 11, Targu Mures
Telefon: 0724009080
Fax: 0265-252 102
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: Autospeciala de curatat si stropit
CPV: 34144430-1 -
Vehicule de curatare a strazilor (Rev.2)
Unitate de masura: buc
Data publicare: 09.02.2012 10:38
Descriere:
Dimensiuni:
Lungime fara bara de stropire 4140 mm
Lungime cu bara de stropire 4840 mm
Latime 1290 mm
Inaltime 2000 mm
Greutate gol aproximativ 2850 kg
Motor
Capacitate cilindrica 2970 cmc, 101 CP, motor diesel, filtru de particule inclus
Transmisia pe axa spate
Viteza inainte max. 50 km/h
Viteza inapoi max. 20 km/h
Rezervor de apa cu o capacitate de 2500 litri.
Volan pe partea dreapta, 4 roti, pistol cu jet de apa cu furtun de 10 metri lungime
Bara de spalare cu dirijare pe 4 directii: sus/jos, stanga/dreapta
Pompa de apa: 60-100 l/min, presiunea de lucru 0-60 bari
Detaliu achizitie
Denumire: [DA2629425]
Autospeciala de curatat si stropit pista de alergat
Cantitate: 1.00
(buc)
Data initiere: 09.02.2012 11:55
Data limita etapa: 14.02.2012 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 58,830 RON
(13,511.71 EUR)
Descriere:
Autospeciala de curatat si stropit pista de alergat cu urmatoarele caracteristici: lungime fara bara de stropire 4140 mm,lungime cu bara de stropire 4840 mm, latime 1290 mm,inaltime 2000mm , greutate gol aproximativ 2850kg.
Motor:capacitate cilindrica 2970 cmc, 101 CP,motor disel, filtru de particule inclus, transmisie pe axa spate,viteza inainte max.50km./h, viteza inapoi max.20km./h, rezervor de apa cu o capacitate de 2500 litri.Volan pe partea dreapta ,4 roti, pistol cu jet de apa cu furtun de 10 metri lungime. Bara de spalare cu dirijare pe 4 directii;sus/jos, stanga/dreapta.Pompa de apa;60-100l/min,presiunea de lucru 0-60 bari.
Sâmbătă 28 martie a.c. viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, a fost prezent la deschiderea returului Campionatului Naţional de Polo masculin rezervat juniorilor II (98 – 99) zona nord. „Cu mare bucurie mă alătur organizatorilor acestui Campionat de Polo masculin, cărora le mulţumesc pe această cale pentru invitaţia adresată. Suntem interesaţi să păstrăm şi să ridicăm ştafeta în ceea ce priveşte susţinerea diverselor discipline sportive. Nu închei fără a transmite mult succces tuturor partcipanţilor!, a declarat viceprimarul Claudiu Maior. Menţionăm că evenimenul s-a desfăşurat la Bazinul Olimpic din incinta Week-en

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu