joi, 25 mai 2017

Se pregătește falimentul gunoiului ASA pe care porcii din primăria Târgu-Mureș și PNL nu mai pot fura nici măcar pe golănia numită cupa liceelor Joma (10 la sută din banii furați pentru ASA, suplimentar!)

Se pregătește falimentul gunoiului ASA pe care porcii din primăria Târgu-Mureș și PNL nu mai pot fura nici măcar pe golănia numită cupa liceelor Joma de sute de mii de euro (10 la sută din banii furați pentru ASA, suplimentar!)
Supervizor.ro zicere:

RTZ & PARTNERS SPRL este unul dintre practicienii care, dacă ar putea, ar elimina din Legea insolvenţei toate obligaţiile administratorilor şi lichidatorilor judiciari privind publicarea documentelor din cadrul procedurii şi le-ar înlocui cu sintagma “administratorul/lichidatorul judiciar poate să publice…”. Pentru că există şi situaţii când administratorul judiciar are interesul să publice documente cum ar fi raportul privind cauzele insolvenţei!
Într-un mail primit de la Claudiu-Ioan BALOG, Partner RTZ & PARTNERS SPRL, mi s-a explicat că “Raportul de cauze întocmit de practicianul în insolvenţă este destinat în exclusivitate procedurii de insolvenţă/faliment, publicarea integrală a acestuia în buletinul procedurilor de insolvenţă putând genera grave prejudicii atât creditorilor cât și debitoarei, întrucât în cuprinsul acestuia se regăsesc chestiuni ce ţin de afacere, de Know how, de clienţi etc. – date ce ar putea fi folosite de concurenţii debitoarei”. Am spus la începutul acestui articol de ce nu stă în picioare această motivaţie.
Mai mult, RTZ & PARTNERS SPRL nu publică nici planurile de reorganizare, cel mai recent exemplu fiind în cazul insolvenţei echipei de fotbal ASA Tg. Mureş (ASOCIAŢIA FOTBAL CLUB ASA 2013 TG. MUREŞ – CUI: 24417790). În schimb, a publicat un anunţ prin care comunică “prostimii” – care nu trebuie să afle mai multe, de exemplu dacă a fost luată în calcul retrogradarea – că a depus planul respectiv la dosar, iar documentul poate fi consultat şi “pe site-ul oficial al administratorului judiciar (rtz.ro), accesând link-ul și folosind parola ce va fi comunicată de administratorul judiciar în baza unei cereri scrise“. După care vine cu o ameninţare voalată la adresa creditorilor, precizând aşa: “Conţinutul Planului de reorganizare şi parola indicată pentru vizualizarea planului pe site-ul oficial al administratorului judiciar sunt strict confidenţiale şi nu pot fi dezvăluite niciunei terţe persoane fără a avea în prealabil consimţământul scris al RTZ & PARTNERS SPRL”. Eu mă mir că RTZ & PARTNERS SPRL nu invocă şi drepturi de autor, că a mai fost o isteaţă care a încercat chestia asta!
Ţinând cont de cele menţionate, vin şi eu cu următorul anunţ:
Caut un creditor care să-mi pună la dispoziţie planul de reorganizare de la ASOCIAŢIA FOTBAL CLUB ASA 2013 TG. MUREŞ. Nu ofer recompensă, garantez discreţia! Adresa de mail este spv@supervizor.ro
Aş prefera să primesc planul în cursul zilei de astăzi, că mâine e termen la instanţă şi s-ar putea să se decidă falimentul echipei de fotbal… pentru că există o cerere în acest sens, formulată de Rodriguez Javier VALAYOS, pentru o restanţă financiară din august 2016. ATAŞEZ cererea respectivă. Noroc că unele documente le publică direct instanţa… fără consimţământul administratorilor judiciari! (sursa foto: futurelearn.com)
NOTĂ:
Dacă aţi găsit informaţii utile în acest articol, gândiţi-vă că s-ar putea să fie de interes şi pentru prietenii Dumneavoastră!
Pentru informaţii despre orice altă insolvenţă/faliment din România, expediaţi cu încredere un email la adresa de contact

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.