joi, 18 mai 2017

Bandiții din primăria Târgu-Mureș nu decontează pe gunoiul lui Țerbea decât revelioanele hoției în numele fraierilor de pensionariBandiții din primăria Târgu-Mureș nu decontează pe gunoiul lui Țerbea decât revelioanele hoției în numele fraierilor de pensionari

Primăria Tîrgu Mureş organizează, ca în fiecare an, evenimentul dedicat cuplurilor fidele. „Nunta de aur" a ajuns la a 20-a ediţie. Toate cuplurile premiate de-a lungul anilor sunt invitate la ediţia aniversară, care va avea loc, vineri 26 mai, ora 11,00, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu" din Tîrgu Mureş. La a 20-a ediţie îndrăgita cântăreaţă Corina Chiriac va susţine un concert dedicat persoanelor care au sărbătorit şi sărbătoresc nunta de aur.

Serviciul Relaţii publice interne şi internaţionale
Bandiții din Primăria Târgu-Mureș sunt constanți, Zilele le fac pe aspiratorul de bani publici numit casa de oaspeți a primăriei și prin desființata Casă a tineretului pentru destrăbălat dansatoarea Borșan, dar revelionul pensionarilor tot pe gunoiul mort Țerbea rămâne. Atenție, DNA, porcii lui Florea au raportat și 5000-6000 de meseni la restaurantul cu capacitate nici jumătate din ce e raportat de rudele cretine ale lui Florea și retardații bilingvi care consiliază retardatul sectant și pe PFA, plus că banditul liberal a dat banii direct, fără licitații, chiar dacă iubitul lui pușcăriaș era mort, din fericire pentru târgumureșeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu