luni, 8 mai 2017

Atenție la Zilele târgumureșene și la afacerile penalilor români din primărie!



Atenție la Zilele târgumureșene și la afacerile penalilor români din primărie!
Cum bandiții români au transformat Zilele târgumureșene în loc de hrănit porcii din camarilă, din partid sau gunoaiele aferente afacerile pe primărie, atenție, DNA Târgu-Mureș la ceva de gen:
1.     Holografi și alți prestatori cu abonamente la nebun de două ori pe an. valabil și la ungurimea promovată la TV-ul jegului lui Florea, de frecători pe sticlă.
2.     Cadouri ca afaceri cu primărie pentru scursuri din presă cu filmare sau pozat electoral din banii publici sau privați. Cea mai bună metodă de a întoarce banii la ăștia. Atenție la românașii antenelor, știi tv-urilor și realităților, plus dobitocii din consiliere.
3.     Bani pentru poliție locală, sub formă tabere de pictură, excursii, sport sereist.
4.     Sponsori ai zilelor dintre cei care primesc pomana un an prin primărie și o întorc ca obligație/mită/taxă de primărie.
5.     Sponsori dintre cei care primesc recompense din banii prostimii ca așa-zise ajutoare de stat, pentru hoteluri și alte cotețe.
6.     Publicitate și cu acest prilej pe descreierat care controlează presa fostă comunistă sau condamnată pentru șantaj, dar și restul presei pupincuriste.
7.      Recompense cu băut și mâncat la gunoiul lui Țerbea/casa primăriei, cu scuza vârstnici sau aiurea.
8.     Închisul centrului pentru jegul de intermediar al mafiotului din primărie. Expoziții pentru toți jegoșii cu rude în PNL sau nu.
9.     Băut al slugilor dementului din primărie, în bastioanele închise special pentru alcooliști.
10. Reclamă electorală pentru nebun, pentru retardatul sectant și restul viermilor etnici cu condamnări de la tribunalul militar sau civil, pentru urmăriți penal, deci și pentru cei doi borfași PNL cu mită în primărie.


               În perioada 22 – 28 mai 2017, Primăria municipiului Tîrgu Mureş organizează cea de a XXI-a ediţie a celei mai mari sărbători a oraşului „Zilele târgumureşene". „Ne aflăm în faţa unei noi provocări, suntem conştienţi de acest lucru şi ne mobilizăm toate forţele pentru a-i face faţă cu succes. Ediţia din acest an va veni cu o serie de noutăţi în ceea ce priveşte trupele participante la „Zile", cu desfăşurarea manifestărilor în mai multe locuri din oraş şi altele. Îi asigurăm pe târgumureşeni că nici de această dată nu vom fi mai prejos, în programul bogat, variat regăsindu-se, deopotrivă, acţiunile culturale, sportive, economice, de divertisment etc. Conchid, invitând de pe acum toţi târgumureşenii la cea mai mare sărbătoare a lor, a oraşului... Zilele târgumureşene",  declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.