miercuri, 3 mai 2017

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu concertele pe bani publici pentru anumiți impresari, gunoiul de la Știi TV și UDMR



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu concertele pe bani publici pentru anumiți impresari, gunoiul  de la Știi TV și UDMR

Pentru că bandiții din Primăria Târgu-Mureș, adică nebunul suprem și retardatul sectant, nu vă spun cât costă mizeria asta, mergeți la DNA!
 Porcii români vin cu povești cum că sunteți prea proști să aflați cât costă pe motiv de prevederi concurențiale (sic!), iar interesele fiului de udemerist sunt și ele evidente pentru votul în CL al udemeriștilor. Atenție, DNA, pentru votul UDMR pentru jegul sectant liberal, peneliștii au pus la dispoziția consilierului de udemerist de la Peninsula 200.000 de euro la CL și 200.000 de euro la CJM. Iar dacă DNA caută milioanele de euro cadou pe specimenele Pușcaș, Poruțiu, Borșan, Cojoc și alții, la Week-end, cu chimicale, tobogane, tractoare, baloane de 200.000 de euro pe firmă special înființată (Protecting People… portocaliu) face măcar de un dosar baban pentru mituitul Musgociu și sectantul cu mită Coral. Iar porcul etnic și retardatul sectant și cu mită în primărie au și episodul proces pierdut cu Moga și Romservice și executările silite necesare în contul hoției! DNA, orice borfaș de presă care lucrează la mizeria de post al lui Cătană primește pe firmă proprie beneficii prin primărie (târguri de alimente, lactate, filmările primăriei, zilele târgumureșene, galilei turistici sau pur și simplu bani pentru  ziare și televiziuni pentru protecția mafioților din primărie și CL, orice udemerist cu firmă voteză cum vrea porcul pentru banii visați prin primărie(pază, construcții, publicitate ș.a.m.d.), orice jeg penelist/pedelist e întreținut de porcul etnic pe carnetul de partid de subordonat, iar la Week-end sunt destui jegoși condamnați de statul român pentru furtișagurile etnice. Asta ca idee despre ce borfași filmează și fotografiază retardați PNL, despre ce jegoși aprobă hoțiile românești dorite de nebun, despre ce bani sunt abonamentele pe viață ale viermilor etnici corespunzători nebunului și despre ce scursuri sunt aduse în primărie ca rude, pentru imaginea retardatului și al nebunului suprem.


Primăria municipiului Tîrgu Mureş a organizat luni, 1 mai a.c., deschiderea oficială a sezonului estival la Complexul de Agrement şi Sport "Mureşul" – Weekend. "Este o acţiune pe care Primăria Tîrgu Mureş o realizează an de an, cetăţenii participând în număr foarte mare la spectacolul şi suprizele pregătite special pentru ei. Ne-am bucurat că şi în acest an, am fost împreună la deschiderea sezonului estival. I-am avut ca invitaţi pe îndrăgiţii interpreţi Aurel Tămaş şi Delhusa Gjon (Ungaria), care au încântat publicul prin prestaţiile lor.  Mulţumim tuturor celor care, de 1 mai, au preferat să ni se alăture şi care au înţeles pe deplin mesajul pe care primarul Dorin Florea îl transmite de fiecare dată târgumureşenilor, acela că numai împreună, românii şi maghiarii dau strălucire şi frumuseţe oraşului", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.