luni, 1 mai 2017

Bandiții lui Florea din Primăria Târgu-Mureș mi-au trimis felicitare din banii mei pe vreo zdreanță cu campania electorală pentru penalul jegos sau cu rude în primărie



Bandiții lui Florea din Primăria Târgu-Mureș mi-au trimis felicitare din banii mei pe vreo zdreanță cu campania electorală pentru penalul jegos sau cu rude în primărie
Interesant textul, care amestecă referiri la credință(trimitere și la Liceul teologic maghiar care trebuia să asigure 400.000 de euro pentru așa-zise lucrări de construcție pe firmele borfașilor PNL, sectanți ai lui Maior sau scursuri cu PSD în familie, precum și la unire (trimitere la Liceul Unirea, cu sereistul Bretfelean vorbind mereu de…tensiuni etnice). Mesaj perfect pentru borfașul etnic care transmite un mesaj maghiarimii. DNA, lăsând hoțiile românești de-o parte în contul liceului maghiar, atenție la:
1.     Plicuri fără adresă, semn că au fost băgate în fiecare cutie poștală de niște angajați ai primăriei, nu prin poștă, ca în anii în care penalul român semna împreună cu jegul sectant felicitările.
2.     Felicitări fără firma care le-a tipărit. Nu ca în anii în care porcul făcea afaceri pe românii verzi, gen Protecting People.
3.     Lipsă licitație felicitări, semn că porcul român a dedicat banii la vreun român aferent și depenedent de banii publici prin nebun.
4.     Pont: felicitări pe borfașul din parlament și nașă cărată în primărie sau pe cel care i-a făcut dobitocului campania electorală și banii se întorc pe motiv de finanțare… felicitări. Ușor de urmărit și la filmările electorale și pe primărie ale bărbatul soției sale, la decontările pe primărie și privat pentru rahat care consiliază retardați PNL, la cărat zeci de mii de ziare cu mașinile poliției locale, în campania electorală, cu decontare pe publicitatea… primăriei. Ghici ciupercă cum se decontează afacerile porcului în privat. Nu pe primărie?!  DNA Târgu-Mureș, poate răspunzi la sesizările alea din campania banditului român!
P.S. Poate că poliția-poliție nu se mai încurcă ca data trecută, când fraierii nu au observat că niște autocolante nesemnate și cu manipulare etnică (UDMR vinde Ardealul) aveau dimensiunea autocolantelor nebunului pentru Iohannis, plus că erau lipite în același loc de niște cretini din primărie sau porci din poliția sereistului Bretfelean, din puturoșenie! Cât de bou trebuie să fie jegosul bugetar ca să lipească în același loc reclama electorală asumată de borfași împreună cu manipularea sereistă a dementului?!




 
Dacă poliția nu a binevoit să constate încă minciuna potlogarului PDL Mureș, care vorbește de valori europene și minte ca o lepădătură instruiți de sereiști ratați și puși la tabere de pictură, luați autocolantele puse de bastarzii PDL pe blocurile dumneavoastră și comparați-le! Lepra de român a inventat vânzarea Târgu-Mureșului, UMF-ului și a Ardealului de către UDMR.  Pentru lepra PDL Mureș, atenție, autocolantele puse de borfașii tăi sunt ilegale, pentru că au reprodus și culorile steagului Ungariei, dar ești prea porc să îți pese.
P.S. Sperăm că porcul pedelist nu a mai folosit funcționarii publici  polițiști locali sub comanda sereistului dat afară pentru încălcarea gravă a statutului SRI (Bretfeleanus, șut în dos de la Maramureș!) și că porcul pedelist nu mai decontat pe bani publici autocolantele identice, la magazinul FCM sau, imaginar, pe Oracler Advertising! Că sunt mincinoși, manipulatori, că trăiesc din votul extremist, contra UDMR care vinde Ardealul (ha!) e normal, că vă fură porcul pedelist banii publici ca să îți facă campania ar fi de neacceptat și borfașul trebuie trimis, în acest caz, la pușcărie! Cum era leprele lui Florea, UDMR vinde Târgu-Mureșul pe care îl furați voi cu lepădăturile jegoase din PDL Mureș, pe care faceți afaceri cu publicitatea, termopane, centrale, ANL, sondaje de opinie, transporturi, FCM/ASA, baschet și tot ce vrea retardatul de subordonat al lui Florea!
Desigur, doar întâmplător, cum ar spune banditul lui Florea fost la SRI, autocolantele cu furat Ardealul sunt exact de dimensiunea autocolantelor cu Florea pentru Iohannis, pentru că bandiții PDL sunt proști și lucrează mereu pe firme abonate la jegul etnic, gen: Oracler, Reclame Mureș, magazin FCM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.