marți, 2 mai 2017

Sponsorul poezioarelor lui Pașcan, târg cu primăria cu rudele ăluia. Mircea Munteanu trăiește după episodul nazism pe FB?! Și...regizorul Manoilă și mai bine!



Sponsorul poezioarelor lui Pașcan, târg cu primăria cu rudele ăluia. Mircea Munteanu trăiește după episodul nazism pe FB?! Și... regizorul Manoilă și mai bine!
Cum o mână spală mereu pe alta, cine sponsorizează primește avantaje. Primăria sare în ajutor asociației care a sărit în ajutorul poetașului absolvent de Cantemir pe vremea când doar intelighenția... extremă făcea facultate pe bani?! Cât și de unde vin banii și pentru ce? Iar dacă verifici asociația și o anume Diana Corobea Dan ajungem la maestrul păpușar Mircea Munteanu, cu domiciliu acolo și dat la fund după episodul FB și nazism?! Interesant, filieră PNL, nu? 
P.S. Un om deosebit mă informează că sursa asociației e familionul Manoilă, care a rămas cu adresa pe casa lui Munteanu cel cu rubarbură. Poate DNA Târgu-Mureș verifică dacă un anumit penal din primărie nu întoarce obligațiile campaniei electorale din punct de vedere al propagandei video, pe Manoilă. La 3 dosare penale ce ar mai conta să ofere banii publici prin Zile târgumureșene, târguri sau altceva, prin primărie,  pentru filmările ăluia din campania electorală?!Valabil și la foștii comuniști cu ziare capitaliste care sunt trimise în loturi de 5000 la banditul din primărie și PNL, cu prostovanii subordonați jegului penal.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.