vineri, 19 mai 2017

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și dineul porcilor în alb și negru din banii publici. Atenție, DNA Târgu-Mureș, se fură banii târgumureșenilor!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și dineul porcilor în alb și negru din banii publici. Atenție, DNA Târgu-Mureș, se fură banii târgumureșenilor!
Pentru că au de decontat și de controlat mafiot anumiți târgumureșeni idioți, din rândul viermilor cu 12 clase din PLM a sereistului bețivan, angajatorilor de sereiști sub acoperire în presa locală și nu numai, din rândul cetățenilor ai banditului orașului și ai altor lichele de români cu demența etnică perpetuă la adresa maghiarimii, bandiții din primăria borfașilor cu mite Coral sau Musgociu sau cu furt pe PFA pentru retardați sectanți ai lui Florea inventează dineul pe bani publici. Pentru porcii ăștia duceți dovezile necesare la DNA și tot acolo duceți slugile cretine din CL care apără nebunul din PNL și primărie și retardatul lui sectant, prin refuzul porcilor de a vota viceprimar ca parte vătămată a furtului de peste  două milioane de euro. Porcii români sunt apărați inclusiv de scursurile UDMR care visează afaceri pe primărie și care își bat joc de votul maghiarilor cinstiți. SRI știe, dar nu comentează, iar probele audio ale porcilor PNL și primărie sunt, din fericire, încă la dosar! Atenție, DNA, la tipăriturile porcului pentru primărie, pentru că... deconturi campanie electoreală foto-video și nu numai și pentru porcii subordonați din partid și angajați ca rude de borfașul PNL. Aici, în invitație, ceva mâzgălitură Silvana Design pentru borfașul din primărie?

Gallery Wedding Garden
Aleea Carpați nr. 59
Târgu-Mureș, județul Mureș
Telefon: 0744 571 471
Email: silvana_group@yahoo.com

 https://www.listafirme.ro/silvana-design-srl-29993824/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.