miercuri, 10 mai 2017

Țara europeană în care bătrânii săraci sunt înmormântați ca victimele mafioțilorȚara europeană în care bătrânii săraci sunt înmormântați ca victimele mafioților
În timp ce unii sărbătoreau în capitala României 9 mai, adică mare pretext cheltuire bani publici pe guriști și guriste, în țară se difuzează știrea că doi bătrâni au fost îngropați  la sat, ca și cum ar fi victimele mafioților, noaptea, fără slujbe și cruci, cărați și îngropați cu excavatorul, la doar câteva ore după ce cei doi și câinele lor au fost găsiți morți în cocioabă. Vinovați de manipulat ilegal cadavre sunt doi săraci cu duhul dintr-o primărie, aleșii poporului, cum ar veni, unul cu declarații de făptaș netot chiar în fața drapelului Europei! Care Europă ar trebui să fie oripilată de demența românească de secol XV și de votul unor tonți cu sau fără școală pentru astfel de specimene umane!
 Poate că un semn la fel de definitoriu pentru ce înseamnă demența de secol întunecat ca și înmormântarea bătrânilor ca animalele de la abator a fost și difuzarea, tot de Ziua Europei a unui documentar pe Viasat History, privind… vampirii. Evul mediu deloc întâmplător, imagine a României pe măsura descreieraților care cred și votează idioți și viceversa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu