joi, 18 mai 2017

Bandiții din primăria Târgu-Mureș nu vor da socoteala pentru sumele furate pe diverse festivaluri și târguri. Consilierii locali controlați de mafioți vor permite asta!



Bandiții din primăria Târgu-Mureș nu vor da socoteala pentru sumele furate pe diverse festivaluri și târguri. Consilierii locali controlați de mafioți vor permite asta!
În timp ce consilierul Hermann câștigă procese cu bandiții români din primărie care refuză să anunțe sumele cheltuite pe scursurile abonate la primărie de zile târgumureșene, concerte, festivaluri și târguri organizate de inepții care fac campanii electorale și îl servesc pe porcul etnic,  apare pe ordinea de zi a ședinței de azi 25. Proiect de hotărâre privind transparenţa cheltuirii bugetului local al municipiului Tîrgu Mureş. Sigur că proiectul nu va trece de slugile cretine și cu speranța afacerilor pe primărie, pentru că corb la corb nu scoate ochii, decât din buzunar. Poate verifică DNA ceilalți cretini care au prestat în CL și care aveau afaceri pe primăria, ca să înțeleagă cum a votat porcul român sau maghiar la cererea mafioților români din primărie.

Mark Hermann mai lovește o dată. În CL Târgu-Mureș nu sunt numai slugi inepte ale mafioților cu mită în primărie și nu sunt numai analfabeți funcționali care nu știu nici să citească o lege! Respect, Mark, rușine viermilor etnici! Și vezi și de tontul condamnat de tribunalul militar și de prezența scursurii lui Florea cu mită Coral la ședințele voastre!
Hermann dixit:
După primul proces câștigat în fața instanței de fond la data de 23.12.2016, azi am depus a doua cerere de chemare în judecată la Tribunalul Mureş - Secţia de Contencios Administrativ faţă de pârâta "Municipiul Tîrgu Mureş", reprezentată legal prin primar dr. Florea Dorin pentru refuzul comunicării informaţiilor de interes public solicitate şi pentru luarea măsurilor disciplinare şi legale faţă de funcţionarii care se fac vinovaţi pentru încălcarea legii.
Mai exact, printre altele am solicitat să mi se comunice punctual, câți bani s-au cheltuit din banii plătitorilor de taxe și impozite tîrgumureşeni pentru concertele "gratis" organizate în luna Decembrie (Voltaj, Gașca Zurli, Stefan Hrușcă, Bródy János, Iris etc. etc. etc.), pentru pachetele și coșurile cu "cadouri" împărțite "numai ei știu cui", cât a costat un meniu la "revelionul persoanelor vârstnice" - concret cât a fost contribuția proprie și cât a fost subvenția alocată din banii publici, câte meniuri s-au plătit în total, ce a conținut meniul etc.
Dincolo de refuzul de a răspunde solicitării mele, legat de concertele "gratis" mi-au oferit niște explicații cât se poate de puerile, argumentănd refuzul comunicării sumelor plătite formațiilor și artiștilor, invocând "proprietea intelectuală și drepturile de autor" respectiv "clauzele de confidențialitate ale contractelor încheiate".
Până acum nici eu nu am știut, că sumele cheltuite din BANI PUBLICI - adică din taxele și impozitele noastre! - se încadrează la categoria "secretului de stat" sau că prin comunicarea acestor sume se aduce o gravă atingere "siguranței naționale". Deasemenea nu știam, că tîrgumureşenii nu au dreptul să știe, cât a primit din taxele și impozitele lor Ștefan Hrușcă venit acasă din Canada să mai încaseze ceva bani în România :) Dar dincolo de acest dram de umor, cert este că executivul primăriei Tîrgu Mureș a încălcat din nou vădit, cu rea credință prevederile Legii 544/2001 privind Liberul Acces la Informaţiile de Interes Public, bătându-și joc în mod repetat de un ales local care încearcă să își facă treaba, îngrădindu-i astfel drepturile stabilite inclusiv prin Legea 215/2001 privind administrația publică locală și a Legea 393/2004 privind statutul aleșilor locali. Această atitudine denotă un "mesaj" cât se poate de ciudat: tu ca și consilier local votează bugetul și alocările acestor sume, dar nicidecum să nu te intereseze ce fac ei cu banii, cum îi împart și cum îi cheltuiesc.
Aparent nu ne-a mai rămas altă cale, decât să ne căutăm dreptatea în fața instanțelor judecătorești și astfel să îi putem învăța să respecte legea, valabilă în egală măsură pentru toți.
Deasemenea îmi rezerv dreptul de a face alte demersuri legale în baza Art. 297 Cod Penal privind abuzul în serviciu.
Vă voi ține la curent.
(külön magyar nyelvű posztolás ebben a témában picit később, kis türelmet kérek)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.