marți, 23 mai 2017

Atenție, Protecția consumatorului Mureș, au reapărut vânătorii de pensionari cu firme de transport, dar care fac consultații oftalmologice și oferă…ochelari!Atenție, Protecția consumatorului Mureș, au reapărut vânătorii de pensionari cu firme de transport, dar care fac consultații oftalmologice și oferă…ochelari!
Afacerea e simplă, firma lui pește anunță prețuri pentru pensionari și amărâții ăștia cumpără fără facturi și fără siguranța consultației profesioniste. Atenție, protecția consumatorului Mureș, au mai fost pramatii cu firme de transport care veneau să vândă ochelari și rame prostimii inocente! Pentru Protecția consumatorului, firele duc tot la șmecherii ăștia: Conform elementelor comune, firma ar fi:http://www.risco.ro/verifica-firma/emg-mis-logistic-cui-24848777, firmă de transport rutier!
Escrocii cu ochelari lovesc din nou la Târgu-Mureș ?Escrocii cu ochelari lovesc din nou la Târgu-Mureș ?
Până când OPC Mureș va investiga noua mizerie ce miroase a escrocherie sau în cel mai bun caz a evaziune fiscală și a prestare de servicii neconforme cu obiectul de activitate, pentru ceilalți, iată faptele.
Firma lui pește vine să vă  ofere consultații la sediul CARP Târgu-Mureș, adică la pensionarii controlați cu pomeni electorale de banditul penelist din primărie. Firma nu are nici măcar nume, dar face consultații gratuite și pensionarii care pun botul plătesc în… rate la firma care nici măcar nu există, conform fluturașului. Mai mult, numerele de telefon mobil par să fie și proaspete, neputând fi identificare pe firmă sau persoană fizică cu ajutorul căutării Google. Oamenii ăștia s-ar putea să facă o greșeală, ei având un fel de tricolor în susul paginii, obsesie și a altor prestatori pe firme necunoscute sau fără sediu și doar pe telefon mobil! Pentru conformitate, telefoanele de contact ale posibililor țepari sunt: 076005729, 074964578.


Conform elementelor comune, firma ar fi:http://www.risco.ro/verifica-firma/emg-mis-logistic-cui-24848777

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu