miercuri, 3 mai 2017

Bandiții lui Florea au fost obligați să anunțe sumele cheltuite de jegurile penale PNL și cu mite, pentru orice scursură etnică, de sectă și de partid!



Bandiții lui Florea au fost obligați să anunțe sumele cheltuite de jegurile penale PNL și cu mite, pentru orice scursură etnică, de sectă și de partid!

Consilierul local Mark Christian Hermann a cerut primariei Tirgu Mures lista detaliată a cheltuielilor suportate pentru activităţile legate de sărbătorile de iarnă, cuantumul fiecărui onorariu plătit cântăreţilor şi artiştilor pentru concertele organizate în luna decembrie 2016, cine a negociat aceste contracte, care este contribuţia municipalităţii per persoană şi care sunt persoanele responsabile pentru organizarea evenimentului Revelionul Pensionarilor.

Din pacate raspunsul, desi previzibil, a fost negativ. Probabil Claudiu Maior si Dorin Florea au considerat ca daca timp de 17 ani nu le-a cerut nimeni sa dea socoteala, de ce ar da acum. In plus, se puteau afla si in situatia in care daca aflau targumuresenii toate „afacerile” lor, sa nu fie prea placut impresionati.

Din fericire, consilierul nu s-a multumit cu acest raspuns si a actionat in judecata factorul decizional, in speta primaria Tirgu Mures. Cum era si normal – cu o lege a transparentei destul de clara -, sentinta judecatoriei a fost pozitiva, mai exact favorabila consilierului.

Partea buna care rezulta in urma sentintei este ca vom afla pentru prima data in 17 ani, cati bani au cheltuit din taxele noastre pe distractia lor. Partea mai putin buna este ca daunele materiale care trebuie platite se vor lua tot din banii nostri.

Mentionam faptul ca hotararea nu este definitiva si poate sa fie atacata, dar sa speram ca nu au atata tupeu si vor dezvalui totul macar acum, fara sa se mai foloseasca resurse umane si materiale care implica cheltuirea inutila a altor sume din bani publici.

Va redam integral decizia Tribunalului Mures. Aceasta este publica si se poate vedea pe portal.just.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.