miercuri, 3 mai 2017

Slugi din CL Târgu-Mureș, așteptate să voteze și azi ce vrea banditul român din primărieSlugi din CL Târgu-Mureș, așteptate să voteze și azi ce vrea banditul român din primărie
Pentru cei care nu înțeleg, azi se votează excursia sereistului colonel Bretfelean, cu tanti aferentă de la contabilitatea poliției locale, după vin, în Republica Moldova, sute de mii de euro pentru reparații biserici și pictură biserici, pentru că leprele abonate la primăria Târgu-Mureș, scursurile din PNL, sectă și bețivanii aferenți sunt disperați după banul public, iar firmele lor de rahat sunt ocolite de DNA pentru licitații pregătite de borfașul mare din primărie și partid și nici OLAF nu verifică furturile din banii europeni ale hoților pur români. Pe ordinea de zi e și delegarea serviciului de exploatare parcări, pentru că Horațiu Moldovan primește alți bani de la porcul din executiv, pentru tras linii asfalt pe firmele necunoscute prostimii, atenție, DNA Târgu-Mureș, inclusiv la plata… vopselei! Iar bomboana pe colivă e taxa Zile târgumureșene. Pentru cei care nu știu, taxă e pentru cetate, parc municipal, pentru că în centrul blocat face șmecherii unul din PNL sau cu rubedenii în PNL și fraierii îi plătesc intermediarului bani care trebuiau să ajungă direct ca taxă ocupare domeniul public. Din nou, DNA, atenție la intermediarii români, ca și în cazul borfașilor români de la publicitatea primăriei. Târgu-Mureș, orașul mafiei românești și capitala hoției Ardealului, iar DNA fără Curcă se mișcă îngrozitor de încet, chiar și în cazul mitei Coral din primărie sau la mita luată de banditul mare din PNL și primărie! Iar pentru ideea de mafie din primăria Târgu-Mureș, e suficient de amintit că prostălăii din gașcă primesc dedicații și după ce viermii au murit în accidente de elicopter sau nu, că rudele idioate sunt angajate în birouri de presă sau nu, că rudele celor de la DNA/PNA care au anchetat borfașul au fost angajate, preventiv sau ca premiu, în primărie și că cei care au dus banditul la DNA au primit afaceri pe primărie (sic!), ca să nu mai vorbim de jegurile care au făcut abonamente unor cântăcioși pentru comisioanele de dat unor impresari de gașcă și TV și de hoțiile în primărie numite cadouri copii angajați din banii publici, bani pentru subordonații sereistului Bretfelean, pe diverse asociații, ca să se piardă urma, tabere și excursii folclorice pentru gunoaiele sereiste care manipulează în campania descreieratului liberal și golăniile de sute de mii de euro pe cupe ale liceelor cu Joma beneficiar și retardatul sectant cu ASA.


În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 1395 din data de 28 aprilie 2017 se convoacă şedinţa extraordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 4 mai 2017, orele 14.00, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea

O R D I N E    D E    Z I :

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție și a situațiilor financiare pe trimestrul IV anul 2016 pentru Unitatea Administrativ Teritorială - Municipiul Tîrgu Mureș.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție pe trimestrul I anul 2017 pentru Unitatea Administrativ Teritorială - Municipiul Tîrgu Mureș.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea alocațiilor bugetare pentru perioada 1 mai –  31 decembrie 2017 pentru asociațiile/fundațiile selecționate în baza Legii nr. 34/1998 cu modificările și completările ulterioare și a H.G. nr.1153/2001 cu modificările și completările ulterioare.

4. Proiect de hotărâre  privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Tîrgu Mureş Mureş în vederea deplasării la Szeged / Ungaria, în perioada 18 - 20 mai 2017.

5. Proiect de hotărâre  privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Tîrgu Mureş în vederea deplasării la Chișinău / Moldova, în perioada 31 mai - 3 iunie 2017.

6. Proiect de hotărâre  privind aprobarea susţinerii financiare ale unor unităţi de cult din municipiul Tîrgu Mureş pe anul 2017, în baza O.G. nr. 82/2001 şi a H.G. nr.1470/2002 republicate.

7. Proiect de hotărâre  privind modificarea art. 1 al Hotărârii de Consiliu Local nr. 26 din 26 ianuarie 2017 referitoare la trecerea unui teren în suprafaţă de 942 mp din Tîrgu Mureş str. Remetea f.nr., în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Naste Emilia Maria şi Palcu Marius

8. Proiect de hotărâre  privind stabilirea modalităţii de delegare a Serviciului public de exploatare şi întreţinere a parcărilor cu plată din Municipiul Tîrgu Mureş.

9. Proiect de hotărâre  privind  instituirea unor taxe de ocupare a domeniului public la manifestarea “Zilele Tîrgumureşene” şi alte manifestări organizate în 2017.

10. Proiect de hotărâre  privind mandatarea reprezentantului A.G.A., să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare ale Adunării Generale a Acţionarilor SC Compania Aquaserv SA, din data de 10.05.2017.

P R I M A R
dr. Dorin Florea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu