joi, 11 mai 2017

DNA Târgu-Mureș, ceva deranj la Primăria Târgu-Mureș pentru afacerea pentru Manoilă și (eventual) Munteanu și pentru afacerile celorlalți prestatori în campaniile electorale ale jegului mare?



DNA Târgu-Mureș, ceva deranj la Primăria Târgu-Mureș pentru afacerea pentru Manoilă și (eventual) Munteanu  și pentru afacerile celorlalți prestatori în campaniile electorale ale jegului mare?
Un prestator antenist cu toată familia, Manoilă, născător de clipuri electorale, cu evenimente apoi în Zile târgumureșene și cu târguri destule pe familion și un făcător de sondaje bune jegului de partid, ambele prin Primăria Târgu-Mureș. Ghici, oare, DNA Târgu-Mureș, cum tocmai ăștia, verificații, fac afacere și în privat cu penalul din primărie? Adresa dată e a locuinței lui Munteanu, iar acela știe sau nu de afacerile lui Manoilă. Pentru DNA Târgu-Mureș, căutați prestatorii Antena și Știi TV și căutați afacerile ălora cu porcul penal din primărie, La fel în presa scrisă și șantajată cu premii, chirii și angajările de sereiști. Pentru că mafie de Târgu-Mureș și demență etnică în slujba porcului etnic din primărie care se dă și (mare) român (sic).
P.S. Ponturi: căutați bufonii din presă și pupezele din presă care au și afaceri private cu gunoiul etnic,  la traduceri,  la consiliere, la birouri de presă galactice, rurale sau urbane, la târguri de lactate, brânzeturi, turism, concursuri culinare, concursuri de miss, căutați intermediarii mafiotului la publicitate, prost actual și cel expirat, angajările în primărie pe rude sărace din presă pe obligații DNA și PNA care anchetază vierme etnic, de consiliere retardat subordonat și de nepotism la escrocul român. Pentru că există prezumția cum că etnicul plătește afacerile și obligațiile personale cu posturi, cu afaceri pe primărie. Ușor de identificat, ușor de urmărit, ușor de găsit angajările și banii publici folosiți de rahat din primărie pe gașca verificată deja.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.