joi, 18 mai 2017

Florea, amendă de 8.000 de lei pentru refuz inscripționare bilingvă școli și consilierii votează abia azi intrarea în legalitate!



Florea, amendă de 8.000 de lei pentru refuz inscripționare bilingvă școli și consilierii votează abia azi intrarea în legalitate! Cretini de Târgu-Mureș sau ce?!
Neinscripționarea bilingvă a unităților de învățământ din Municipiul Tg. Mureș constituie discriminare directă, conform art. 2, alin. (1) și art. 10 (h), din O.G. 137/ 2000, republicata, cu modificările și completările ulterioare. În urma petiției formulate de către Mișcarea Angajament Civic, Primarul Municipiului Tg. Mureș, Dorin Florea, a fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 8000 lei, cu obligația de a publica decizia C.N.C.D. în două ziare locale, în limba romană și în limba maghiară.Vot:în unanimitate a celor prezenți. 2004 zicere.
Ce să vezi, cretinii din CL nu s-au sesizat 4 ani și abia acum intră în legalitate, cu specimenele actuale din CL. Acum, rămâne să descoperiți ce interese și ce firme au sau au avut pungașii care s-au făcut că nu știu asta sau cât de cretini sunt pupincuriștii de mafioți PNL în primăria hoției târgumureșene și a votului gratis de la târâturi românești sau maghiare din CL!


26. Proiect de hotărâre privind inscripționarea bilingvă (română și maghiară) în unitățile de învățământ din municipiul Tîrgu Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.