joi, 30 ianuarie 2020

Alo, SRI, amenințările celor din justiție intră la punerea în pericol la care se presupune că vegheați?


Alo, SRI, amenințările celor din justiție intră la punerea în pericol la care se presupune că vegheați?
Niște profitori ai sistemului - cu avantaje pentru anumite categorii profesionale supradimensionate în cadouri față de omul normal – se plâng și amenință că blochează dosare, alegeri și alte asemenea lucruri care țin de meseria lor. Cum statul român nu îi poate pune, din păcate, pe făraș, ce face SRI?
Ca idee despre ce freacă SRI, în afară de subiecte cu maghiari și alte subiecte suculente pentru politica transilvăneană. Să ghicim, bugetarii cu ochi albaștri nu sunt tâmpiți să scoată ochii celorlalți bugetari?!       

Rolul Serviciului Român de Informaţii, aşa cum este definit de Legea 51/1991 privind securitatea naţională a României (republicată, cu modificările şi completările ulterioare) şi de Legea nr. 14/1992 privind organizarea şi funcţionarea Serviciului Român de Informaţii (cu modificările şi completările ulterioare), este de a contribui, împreună cu celelalte instituţii responsabile ale statului, la realizarea securităţii naţionale a României, prin înlăturarea ameninţărilor de natură a pune în pericol legalitatea, echilibrul şi stabilitatea economică, socială şi politică a ţării, precum şi drepturile, libertăţile şi îndatoririle fundamentale ale cetăţenilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.