vineri, 17 ianuarie 2020

Miroase ceva la poliția beneficiară de cadouri prin grija inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș?!


Miroase ceva la poliția beneficiară de cadouri prin grija inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș?!
24.900 lei reparații mașini și direcții, plătit apa, canalul și abonamentele la telefoane mobile, bani pentru combustibil, combustibil, aici vorbim doar de pomenile date de primăria inculpaților români după trimiteri în judecată. Iar poliția locală a avut excursii în delegații folclorice, cupa poliției locale la fotbal AS sindicale pe banii fraierilor, tabere de pictură pentru băieții cu ochi albaștri, mașini de lux pentru dos de lux, revelioane pe banii târgumureșenilor și alte mizerii, unele descoperite de Curtea de conturi, care a cerut recuperarea banilor furați pentru băutul polițailor cu.... 12 clase!
Ardealnews.ro zicere:
Începând cu data de 16.01.2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar şef de poliţie Deaconescu Ciprian a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Poliţiei municipiului Târgu Mureş, pe o perioadă de 6 luni.

Cu data de 16.01.2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar de poliţie Costea Alexandru a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, pe o perioadă de 6 luni.

Cu data de 16.01.2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar de poliţie Moldovan Nicolae a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Serviciului de Ordine Publică, pe o perioadă de 6 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.