joi, 2 ianuarie 2020

Banii voștri, campania electorală a inculpaților români, plus slugărnicia șefilor de asociație. Rahat etnic de Târgu-Mureș!

Banii voștri, campania electorală a inculpaților români, plus slugărnicia șefilor de asociație. Rahat etnic de Târgu-Mureș!
Numai DNA și Curtea de conturi să bage puțin nasul la afacerile cu colindătorii instituției cu inculpați români, pornind de la deconturile pentru escrocul cu cartelul taxi Siletina (180.000 de euro amendă pentru escroc) și bani pentru amendă furați de la Transportul local (peste 80.000 de euro), cum zice Curtea de conturi. Plus poze cu slugile din primărie și escrocii pe PFA și cu inculpații români trimiși în judecată, plus blocat străzi cu poliții locale și controlate sereist, ca șefii să se bucure și lumea să bea în mijlocul străzii, cum a recunoscut și poliția cu școală și cu cadouri din banii publici prin pomana unor inculpați români. Rahaturi etnice marca Târgu-Mureș, verifică cineva pomenile românești și cadourile primite de șefii de asociație cu autorizații din... primăria inculpaților români, în afară de revelioane ale șefilor de asociație plătiți de populime, nu de escroci, în afară de locuri de parcare primite de slugarnici?!
 https://www.zi-de-zi.ro/2020/01/02/traditie-unica-in-tara-locuitorii-din-targu-mures-colindati-de-angajati-ai-primariei/#comment-21491

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.