marți, 21 ianuarie 2020

Sindicate din sănătate și învățământ, luați aminte cum se face și renunțați să mai mințiți că reprezentați oile cărora le luați legal sau ilegal banii. DNA, cum rămâne cu furtul calificat manager-sindicate, escrocheria numită taxă pentru nesindicaliști, care se încasează separat, adică se poate calcula banii furați și destinația lor, ca la Mureș sau aiurea?!


Sindicate din sănătate și învățământ, luați aminte cum se face și renunțați să mai mințiți că reprezentați oile cărora le luați legal sau ilegal banii. DNA, cum rămâne cu furtul calificat manager-sindicate, escrocheria numită taxă pentru nesindicaliști, care se încasează separat, adică se poate calcula banii furați și destinația lor, la Mureș sau aiurea?!
Cu conducerile sindicatelor cu drept de vor în comitete PSD, cum a recunoscut aiurita Vasilica, de ce să ne mirăm că sindicatele ăstora sunt aproape zero absolut, că se fură bani pe motiv de nesindicalism, prin înțelegeri mafioate între manager și sindicat și că proștii nu semnează contracte pe ramură decât după mulți ani?!


Adunarea Generală a judecătorilor Tribunalului Mureș, convocați la solicitarea Consiliului Superior al Magistraturii pentru a exprima un punct de vedere despre proiectul de lege privind pensia de serviciu a magistraților, a hotărât adoptarea unor măsuri de protest.

Astfel începând cu data de 27 ianuarie a hotărât amânarea tuturor cauzelor aflate pe rolul Tribunalului Mureș, cu excepția celor care au caracter urgent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.