joi, 30 ianuarie 2020

Șoferi și schimbători de valută, viitori polițiști locali controlați de Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș?! Atenție, DNA, posibil concurs falsificat și șeful 2 via SRI tace ca un ...Bretfelean ?!


Șoferi și schimbători de valută, viitori polițiști locali controlați de Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș?! Atenție, DNA, posibil concurs falsificat și șeful 2 via SRI tace ca un ...Bretfelean, dar fără bani pentru tabăra de pictură, că nu suntem toți electricieni-artiști ?!

Ce nu face omul cu 12 clase și flămând de 4000 de lei plus norma de hrană mai senimțită. Și amator de mâncat gratis în revelioanele poliției locale prinse de Curtea de conturi ca fiind furt nesimțit de bani publici pentru ăia slugarnici. Etnicitate nenorocită de Târgu-Mureș controlat românește și care se vrea să rămână la butoanele românismului bolnav. Ca să nu fure maghiarul ce fură și mai poate fura românul?!
P.S. Cât de bolnav e sistemul vă dați seama dacă polițistul local al anului la ex-sereistul Bretfe e unul deja nașpa la ex-sereistul lui Buzilă! Și după aceea ne trezim că vreun escroc se laudă că nu apelează la poliția locală, ca să nu fie conflict de interese?! Atenție la legea avertizorului public, care prinde păcălicii  pe motiv de corupție, folosirea bunurilor instituției, angajare de rude, politizarea instituției și alte minuni demne de vreun balamuc etnic.

Dan Mașca  FB zicere, sursa foto Mark Hermann.


Povestile orasului condus de gasca vesela, sustinuta ani de zile de PNL-ALDE-PSD-UDMR, primite pe email din zona politiei locale.

----

”Primăria Târgu Mureș scoate la concurs 4 posturi vacante, în cadrul Direcției Poliția Locală. Asta, în condițiile în care angajaților li s-a spus de către directorul instituției că se vor face restructurări din cauza lipsei de fonduri.
Concursul se va desfășura pe data de 06.02.2020.
Printre dosarele admise, se numără și dosarele numiților Oprișor Petru, șoferul primarului (primul pe listă), care în anul 2017, conform declarației de avere publicată pe site-ul primăriei, este deja polițist local, însă declarația lui nu mai apare și pentru anii 2018 și 2019.
De asemenea, domnul Demian Ioan, șoferul consilierului Claudiu Maior, și el, tot polițist local, inclusiv în momentul de față, așa cum rezultă din declarația de avere pe anul 2019.
Față de cei doi, s-a depus o plângere la DNA, fiind ridicate documente din primărie în acest sens, în urmă cu câteva luni.
Nu înțeleg cum la alti candidați le-au fost respinse dosarele pe motiv că nu au vechimea necesară, când despre cei doi s-au spus că nu ar fi polițiști locali, cu toate că din declarațiile de avere, rezultă clar, acest lucru. Oare DNA-ul nu a observat această mișcare sau i-au sfătuit cum sa o facă?
Nu mai vorbim de o a treia persoană, respectiv domnul M. Ioan, cunoscut în oraș ca având o reputație de interlop, prieten cu Claudiu Maior și patronul unei case de schimb valutar din cartierul Mureșeni. Se zvonește că la această casă de schimb valutar, Claudiu Maior ar spală niste bani.
Dar întrebarea este cum are vechimea necesară acest personaj, când el nu a avut niciodată tangență cu această meserie sau nu a fost niciodată funcționar public?
Mai mult decât atât, în zilele trecute, aceasta a fost văzut de mai multi colegi pe la sediul poliției locale, iar astăzi au fost și cei doi șoferi.
Din moment ce înaintea examenului, se cunosc deja 3 dintre cei care vor lua cu siguranță examenul, se pune oare problema că acesta sa nu fie ,,trântit"?
Mai rămâne o singură necunoscută. Cine este cel de-al patrulea? Dar cu siguranță, tot o ,,pilă".
Oare ceilalți candidați respinși, cunosc acest fapt? Nu sunt dezavantajați încă de la bun început, la acest așa zis ,,concurs"?

Angajam la locală interlopi de ce? Pentru intimidare? Cum ar fi sa suni la 112 în miez de noapte că este tulburată ordinea și liniștea publică prin muzică la maxim și să te trezești la ușă cu un polițist a cărui reputație o cunoaște aproape tot orașul?
Vorba aceea : ,, siguranță și încredere". ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.