duminică, 19 ianuarie 2020

Parastasele vesele ale slugilor șefi de asociație. Atenție, DNA, după modelul furtului pentru poliția locală?!


Parastasele vesele ale slugilor șefi de asociație. Atenție, DNA, după modelul furtului pentru poliția locală?!
Dacă tot au avize și sunt aplaudaci pentru inculpații români din Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș, Curte de conturi și DNA, ceva mișcare pentru porcăria din 18 ianuarie? Să nu ne trezim că inculpații au dat din bugetul local alți 33000 de lei, ca pentru păcălicii de polițai cu 12 clase și control SRI! Atenție, DNA și Curtea de conturi și la escrocheria inculpaților, cu 3300 de profesori care trebuiau să se porcească pe banii publici la casa tineretului, după modelul bani pentru pușcăriașul Țerbea, 1700 de slugi inepte care au mâncat din palma inculpaților și și-au bătut joc de ei și de familiile lor, din demența etnică necesară hoției târgumureșene!
P.S. Șefii de asociație sunt pe banii fraierilor, dar hârtiile le primesc de la primăria inculpaților. Astfel că aveți niște slugoi care conduc asociațiile de proprietari, răsplătiți cu locuri de parcare, revelioane și alte pomeni etnice din banii prostimii.
P.S.2. DNA, revelioanele slugilor din categoria pensionarilor plus demența cu mâncare pentru pensionari, în condițiile în care nu există cantină socială la Târgu-Mureș. Succes la căutat intermediarii români și prețuri reale și succes la trimiterile în judecată pe care le putem bănui necesare! 
Dan Mașca FB dixit:


Trec ieri prin zona inutilului SRL sifonator de bani publici pentru gasca lui Florea si Maior, adica Casa Tineretului.
Am văzut o mulțime de mașini și mă gîndeam că ceva nu este ok, deoarece nimic nu se întîmplă in Casa Tineretului ca evenimente cultural etc.
Cînd colo, in clubul de dans si petreceri al SRL ului primariei s-au strîns cei din gașca veselă si au chefuit gratuit cu omparte dintre sefii de asociatii de proprietari la Cuba Ground, in subsolul Casei “Mihai Eminescu”, fosta a tineretului.
Desigur, sefii de asociatii au mincat si baut gratuit intr-un spatiu ce nu este privat si este finantat via srl ul primariei din bani publici, doar masa lor va fi facturata catre primarie de gasca vesela si platita din banii contribuabililor.
Oamenii acestia, fara sa se gindeasca putin, mentin niste sifonatori de bani publici la putere, iar dupa aceea se minuneaza de ce alte comunitati arata mai bine si duc mai bine?!?
Cei din UDMR, sustinatorii lui Soós Zoltán au aprobat de ani de zile aceste mizerii si au sansa sa schimbe ceva in 2020 inchizind aceste srl uri si concesionind privatilor aceste spatii, care nu au decit sa faca petreceri “gratis” pentru cine vor ei pe banii lor.
Cu cit primariile si cj urile nu mai au de a face cu zona de business a privatilor, fie localuri, hoteluri, dansuri populare si altele, cu atit comunitatea va deveni mai putin corupta si va lasa loc initiativei private in a creste proiecte diverse, intr-o comunitate in care alesii sunt reprezentantii tururor cetatenilor si nu doar a unei gasti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.