sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Bandiții banului public au în continuare alergie la ce e maghiar


Bandiții banului public au în continuare alergie la ce e maghiar
Ați înțeles, cetate maghiară, firme de români subordonați din partid sau bisericuță etnică venită cu pluta, care folosesc bani europeni pentru așa-zisă reabilitare, românași cadorisiți cultural cu spații, românași cadorisiți cu spații pentru spectacole, românași care au pus gunoaiele de pișcoturi, au defrișat, au pus băncuțe la preș care probabil face cu ochiul DNA-ului. Orice ca maghiarul să plângă de cum a ajuns cetatea lui, să i se dea o lecție după 20 de ani de demență pur românească la Târgu-Mureș, în contul celor 100 de ani de apartenență la România.
P.S. Dacă bandiții banului public nu fac și o cantină legală acolo e degeaba. Ca să nu îi ia pe niscaiva hoți care organizează parastase vesele cu inculpați  și revelioane ale pensionarilor sau dau mese ilegal pensionarilor, fără ca ministerul muncii să valideze vreo cantină, la răpostata Casă a tineretului, distrusă de un dement cultural și transformată în serviciu de alimentați publică, cazare și organizare de expoziții! Românii de la DNA, nimic?!

DNA, 2000 de drapele la 21 de lei bucata, cumpărate de escroci ca să îi supere pe maghiari, după ce UDMR nu vroia să voteze orice hoție pur românească, din bugetul local cu care sunt mânjite polițiile locale și cu școală, cu speranța de protejarea a inculpaților români! DNA, definește tu mita, ajutorul social, ajutorul de handicap, taxa de protecție, parandărătul, bani pentru armata proprie sau cum vrei tu! Polițiile târgumureșene primesc banii populimii târgumureșene prin pomana unor inculpați! În ce țară civilizată găsiți rahatul etnic?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.