miercuri, 22 ianuarie 2020

Florea discriminează rromii și săracii, dar iubește cultura maghiară!


Florea discriminează rromii și săracii, dar iubește cultura maghiară!
Omul e mereu ...surprinzător. Ce îl freacă pe ăsta, cu n atacuri la adresa maghiarilor, la adresa istoriei maghiarilor, la adresa reprezentanților maghiarilor. Maghiarii sunt buni doar ca guriști la zilele târgumureșene,  la trupele de cacao promovate de știi tv și pentru a vota toate golăniile pe român sectant, subordonat în primărie, în partid sau pur și simplu pe criteriul etnic, să fie, dracului, român!
P.S. Oare cineva se năștea dacă exista acolo un primar cu apucături de tip nazist, care să îi spună tăticului respectiv dacă are voie să și-o pună cu mămicuța dragă?!

Ziua Culturii Maghiare
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 14:26 | Imprimare | Email








De Ziua Culturii Maghiare, doresc comunității să fie mândră de zestrea culturală și voi susține în continuare pe cei care manifestă promovarea normelor de conviețuire prin cultură, fiind cea mai consistentă modalitate de a ne cunoaște și de a ne respecta.

Voi susține oamenii de cultură în tot ceea ce vor realiza pentru a crea comunității un viitor în frumusețe și armonie. Trebuie să fim conștienți că numai de noi depinde acest lucru! Interferența celor două culturi ne face să ne cunoaștem, să ne apreciem și tot ea creează punți de apropiere, de stabilitate și siguranță, ceea ce aduce un plus de valoare și frumusețe zonei noastre.

 Dorin Florea,
Primar al Municipiului Târgu Mureș


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.