vineri, 24 ianuarie 2020

Poliția locală controlată de ex-sereist și lipitoare de autocolante în campania lui Florea, vrută desființată de viceprimar!

Poliția locală controlată de ex-sereist și lipitoare de autocolante în campania lui Florea, vrută desființată de viceprimar!
Mintea românului de pe urmă, s-a trezit și avocatul pesedist! Cine le va mai păzi mașinile slujbașilor din primărie, ce escroc va mai avea mașinile personale conduse de polițai cu 12 clase, caz verificat de DNA Târgu-Mureș?! Ce găinari vor bloca strada ca șefii să bea cu colindătorii? Ce escroci se vor mai folosi în campania electorală de amețiții cu 12 clase care fac orice la ordinul stăpânului și nu au auzit de legea avertizorului public, ca să ducă borfașii români unde le e locul pentru politizarea instituției, nepotism, folosirea bunurilor instituției și probleme penale?!
Atenție, DNA, complicii din primărie au cumpărat poliții cu  12 clase prin cadouri ca pentru slugi nenorocite! Recuperați banii și puneți pe făraș ochii albaștri responsabili!
Cupa poliției locale la fotbal, 20.000 de lei pomană 
Revelionul poliției locale, 33.000 de lei protecție visată pentru inculpați, din banii voștri! 
Tabăra de pictură a Vulturului albastru Bretfelean, 15.000 pomana inculpaților.
Excursii folclorice și la frații moldoveni, nu se știe cât din banii voștri.
Asociații sportive și sindicaliste, 90.000 de lei cu dorința de protecție inculpați.
Mașini de lux, găsiți cumpărarea directă?!
Iar polițiile cu școală iau banii pe motiv de apă, canal, telefonie, reparații mașini, combustibil mașini, peste 50.000 de lei pomană dorită de inculpații români! Așadar, polițiile nu sunt la dispoziția voastră, voi le plătiți favorurile, protecțiile dorite și unii se asigură că vor avea slugi când e nevoie de hăituit cei care nu îi lasă să facă dedicații etnice pe tot felul de neterminați români! 






 In timpul campaniei electorale a primarului Dorin Florea… << Potrivit unui comunicat de presă transmis de Prefectura Mureş, mai mulţi polişiti locali au fost reclamaţi că aplică, la aviziere şi pe uşile de acces în blocuri, “afişe autocolante al căror conţinut este de natură a crea panică în rândul populaţiei”, iar echipa de cercetare din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş “a constatat existenţa unor afişe autocolante care aveau antetul Primăriei municipiului Târgu Mureş şi purtau semnătura edilului”. >> Ardealnews.ro zicere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.