joi, 30 ianuarie 2020

Că tot se vorbește de Curtea de conturi și de golănii din banii publici, vă dați seama ce bani au făcut praf cei din Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș la o singură trecere de pietoni?


Că tot se vorbește de Curtea de conturi și de golănii din banii publici, vă dați seama ce bani au făcut praf cei din Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș la o singură trecere de pietoni?
Pentru că rahatul miroase mereu etnic, se dau bani la toate firmulițele de români și UDMR primește ceva dacă votează bine (statui, busturi, festivaluri, guriști pe scenă, muzicieni de pe la Știi tv, îngrijire spații verzi, publicități și chirii, bani pentru ONG-uri și asociații ale foștilor angajați din primărie, festivaluri de gătit, de tradiții secuiești sau ce vor îia 500 de secui declarați din Țara la fel de declarată).
Așadar, nu ai făcut marcaje când era liceul acolo, faci când moare de foame românul. Parcare ilegală în buza trecerii semnalizate, pe motiv de român flămând și cu bidineaua, roșu, pe motiv de român și mai flămând, țevi pe trotuar, garduri de protecție a pietonilor, pe motiv de român care îi chiorăie mațul, liniuțe pe asfalt, pentru fini și alți profitori. Iar polițiile primesc mălaiul și pomenile din bugetul local, așa că se comportă ca niște sclavi în fața inculpaților români. Cum să spui că e ilegal, că se pune în pericol pietonul când tu mânânci din pomana inculpaților, la revelioane, te joci de-a șeful de tabără de pictură, ai mașini bengoase sub fund, joci fotbal pe banii fraierilor de contribuabili, mimezi sportul sindicalist din banii târgumureșenilor, zici că repari mașini pe banii oferiți de inculpați, prin HCL, dar nu știi unde și dacă au garanție, faci caca și pipi la propriu (facturi plătite de fraieri, din bugetul local!), pe banii lor și bagi apeluri la vreo nevastă pe abonament plătit de fraieri, mai multe sute de mii de lei pomană toate cadourile ! Poliția lor, banii voștri, protecția nu a voastră?! 
P.S. Poliția mânjită zice că e ochei ca finul lui Maior de la alimentație publică să tragă linii sub nasul neuronului cu chipiu. Ce minuni face o pomană dată poliției după trimiterile în judecată și nu înainte! Și cum rămâne, DNA Târgu-Mureș, cu prostălăii în uniforme plătiți din bani publici să conducă mașinile personale ale escrocilor din primărie?! S-a terminat lucrarea?! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.