marți, 14 ianuarie 2020

Discriminările lui Florea de care presa a uitat

Discriminările lui Florea de care presa a uitat
A explodat internetul pentru că Florea se vrea un fel de nazist, care să decidă el de la primărie cine merită să facă copii. Gagiul trimis în judecată în mai multe dosare penale, cu un dosar de mită la DNA pentru fiu-su, cum zicea un comunicat DNA, are, însă, n discriminări la adresa târgumureșenilor. Cu voia dumneavoastră, le enumerăm:
1.     Transport subvenționat pe motiv de escrocul cu cartel taxi Siletina, Bani pentru rumân. Pentru pensionari, elevi, studenți. Cine spune că alea sunt categorii defavorizate? Gagiul care trebuie să cheltuiască milioane pe românașul cu cartel, inclusiv în contul studenților cu 9000 de lei taxă anuală la UMF, dar care sunt atât de săraci și proști să nu își permită un bilet de autobuz de 2 lei!
2.     Mâncat și băut pe bani publici pentru poliție locală. Slugi recompensate nu doar cu tabere de pictură, asociații sindicale și sportive, excursii în delegații folclorice și după vin la frați moldoveni, cupe fotbalistice. Discriminare față de alte categorii sociale și ...umane. În condițiile în care escrocii nu au cantină socială recunoscută pe siteul Ministerului Muncii! Bani pentru firmele cu golănașii români
3.     Mâncat și băut pentru pensionari cu o anumită limită, sub 1500 lei pensie. Discriminare față de cei care au un leu mai mult. Bani sparți de români, decontări și de 6000 de pensionari în hoteluri cu limită de 3000, ca la mortul vesel și pușcăriaș Țerbea.
4.     Trasnsporturile terestre ocazionale ale primăriei, pe motiv de unguroaica cu pensionarii, elevii și profesorii. Discriminare, plata din banii publici pentru pupincuriști.
5.     Dat de mâncat și băut la profesori, 3000 la Țerbea, în an electoral, DNA fără replică. Plus, anul trecut escrocheria care nu a mai ținut, 3300 de profesori care trebuiau să se porcească pe banii voștri și imaginea demenților în Casa tineretului! Discriminare față de alte categorii sociale și...umane.
6.     Elevi care nu primesc bursa la timp sau o primesc în campania electorală a ceva  șmecherași. Ușor de verificat discriminarea.
7.     Reparat mașini de poliție, ca și cum MAI nu știe din astea. Pentru dorita protecție din partea poliției cu școală. 25.000 de lei din banii voștri, iar cei din poliția habar nu au, după cum mi-au comunicat, unde. Cum și dacă s-au reparat mașinile! DNA doarme! Discriminare față de alte categorii mai puțin pupincuriste, controlate politic sau cu sereiști dați afară sau ajunși strategic în presă sau alte instituții.
8.Discriminările la adresa maghiarimii, lăsată fără simboluri, gen Cetate, gen prima stradă pietruită ș.a.m.d. 99 la sută din pomenile primăriei sunt pe români, maghiarii primesc un rahat și e suficient de urmărit voturile UDMR pentru vreun retardat sau firme de români ca să vedeți cum se nasc pazele, publicitățile, îngrijirile de spații verzi, festivalurile secuilor și de bucătărit, urlatul etnic pe scenă, coincidența dracului.
9. Discriminările la adresa unor categorii profesionale, de genul cine avocățește pe primărie îl apără pe ăla în privat, cine consiliază urlă pe scenă pentru bani publici, cine filmează pentru primărie filmează și pe privat insul, cine tipărește, ați înțeles mecanismul. Coincidența dracului și pentru băieții subordonați în partid, instituție, bisericuțe și alte specii de adunat gașca etnică, care primesc pomeni prin încredințare directă.
10. Discriminarea cu firme loco care câștigă licitații și firme din alte părți care lucrează cu adevărat. După principiul cunosc eu pe cineva, tu muncește. Cum se cheamă asta, DNA?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.