miercuri, 29 ianuarie 2020

DNA Târgu-Mureș, ceva deranj la afacerea cu autobuze, după ce ai asistat nepăsătoare la escrocheria cartel taxi, beneficiară Siletina și sclaveții români și maghiari?


DNA Târgu-Mureș, ceva deranj la afacerea cu autobuze, după ce ai asistat nepăsătoare la escrocheria cartel taxi, beneficiar Siletina și sclaveții români și maghiari?


Niște nume, rude, bisericuțe la modă și familion, românași, ați înțeles cum se lucrează la tot ce ține de transporturi pe banii fraierilor, în Târgu-Mureș. Chiar dacă escrocii români riscă o amendă de la Consiliul concurenței și nici nu ajung la pușcărie pentru banii furați de la Transport local, în contul amenzii! Pentru cunoscători, alte înfrățiri și excursii la turci?! Și avem și ceva sponsori de Zile târgumureșene, după modelul celor care primesc afaceri pe primărie sau ajutoare de stat și simt nevoia să întoarcă din preaplin la instituția controlată etnic a celor care au născut bănișorii la român!
https://www.msnews.ro/investigarea-unei-licitatii-targu-mures-cumpara-41-de-autobuze-de-la-firma-care-le-a-oferit-la-cel-mai-mare-pret-190-000-euro-autobuz/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.