luni, 6 ianuarie 2020

Ce afacere le mai place etnic românilor din Primăria Târgu-Mureș?!

Ce afacere le mai place etnic românilor din Primăria Târgu-Mureș?!
Oraș controlat etnic, cu 99 la sută bani dați la români direct, prin licitații la care participă doar firma de românași sau mai participă unii care dau prețul prea mare pentru că ei cred în estimarea făcută de gașcă, greșeală obișnuită, ați înțeles ce înseamnă românism la Târgu-Mureș și complexul doar a 101 ani de apartenență la statul România. Fundația Comunitară Mureș - știți voi de ce maghiari buni controlat – vrea sondaj la 20 de ani de la înscăunarea etnică a etnicului care se dă mare român. Foarte interesant este că se menționează o rubrică, sunteți de acord să plătiți? Și cât? Maghiarii buni ai etnicilor români se fac că nu știu că populimea plătește deja pentru transportul elevilor, subvenționați 100 la sută. Acum urmează să mai dați banii publici și pe transportul special al elevilor la și de la școală, nu numai pentru cel general? Orice pentru escrocul dovedit cu cartel taxi Siletina (180.000 de euro amendă pentru cartel), prins de Curtea de conturi cu plata a jumătate din amendă din banii Transportului local. Fără probleme penale pentru escroc! Dovadă că românismul e încă pe mâini bune și SRI e băiat bun, încă.
P.S. DNA și Curtea de conturi, numărați voi angajații primăriei prin diverse comitete de părinți și alte specii de săritori în slujba știți voi cui!
P.S.2. DNA și Curtea de conturi, cât au costat transporturile terestre ocazionale ale primăriei Târgu-Mureș pe firma escrocului cu cartel, de cele două revelioane, din 30 și 31, pentru minimum 3000 de pensionari selectați de gașca inculpaților? Și cât ar fi decontat ăia pentru escrocheria 3300 de profesori care trebuiau să bea și să mănânce cu nesimțirea specifică în campania electorală a românașilor inculpați?  Un fel de alt rahat la mortul vesel Țerbea, parastasul vesel la răposata Casă a tineretului, distrusă de idioți culturiști încă de pe vremea Simonei, pentru cadrele didactice pupincuriste sau aduse prin șefi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.