luni, 13 ianuarie 2020

După cartelul escrocilor Siletina urmează alt cartel al românilor și maghiarilor care vor să fure ultimul leu de la mureșeni?Joint Ceuașu de Câmpie!


După cartelul escrocilor Siletina urmează alt cartel al românilor și maghiarilor care  vor să fure ultimul leu de la mureșeni? Joint Ceuașu de Câmpie!
Consiliul Concurenței a declanșat o investigație privind o posibilă trucare a 11 licitații organizate, în perioada 2017 – 2019, de mai multe unități administrativ teritoriale din județul Mureș (în principal, primării) pentru delegarea serviciilor de salubrizare. Practic, investigația vizează o posibilă o posibilă înțelegere între 3 companii, Sylevy Salubriserv SRL, Bissdog SRL și Servicii Salubritate București SA, pentru împărțirea contractelor de delegare a serviciilor de salubrizare pe teritoriul județului Mureș.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/insider/actualitate/consiliul-concurentei-suspecteaza-o-posibila-trucare-in-11-licitatii-de-primarii-pe-piata-salubrizarii-din-targu-mures-19225366

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Cartelul escrocilor români și maghiari aici, tot aici și amenda din banii Transport local, în contul escrocului Siletina, cum zice Curtea de conturi, care nu trimite pungașul spre binemeritata judecată! 


https://ardealnews.ro/2017/08/25/raportul-curtii-de-conturi-probleme-de-milioane-in-asocierea-transport-local-siletina
Și cum rămâne cu potlogăria de aici?

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie privind posibile înţelegeri anticoncurenţiale între companiile SC Renania Trade SRL, SC Avanti SRL, SC Tricomexim SRL şi SC T&T Invest SRL. Acestea s-ar fi înțeles pentru stabilirea de prețuri, împărțirea de piețe și alocarea de clienți pe piața comercializării de produse şi echipamente din domeniul sănătății și securității în muncă din România, începând cu anul 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.